Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Δωρεά άνω των 300 βιβλίων στην Ογκολογική του Μποδοσάκειου

Πτολεμαΐδα: Δωρεά άνω των 300 βιβλίων στην Ογκολογική του Μποδοσάκειου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Τη δική του βιβλιοθήκη αποκτά το Ογκολογικό Τμήμα του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, με αφορμή τη δωρεά 300 και πλέον βιβλίων που δώρισε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου η ηλεκτρονική σελίδα Wincancer.

Πρόκειται κυρίως για λογοτεχνικά βιβλία που συγκεντρώθηκαν από τη δράση που ξεκίνησε το Wincancer στις 15 Δεκεμβρίου 2017, για τη συγκέντρωση βιβλίων για τα Ογκολογικά νοσοκομεία προκειμένου να συντροφεύουν τους καρκινοπαθείς στις ογκολογικές μονάδες αλλά και τους οικείους τους, όπως ανέφερε στον «e-ptolemeos.gr» η Δημοτική Σύμβουλος Εορδαίας, Πίστη Κρυσταλλίδου, σύζυγος του αειμνήστου Δημήτρη Σιάχου που ίδρυσε τον ιστότοπο Wincancer. Η δράση αυτή σημείωσε, η κ. Κρυσταλίδου «οφείλεται σε μια σκέψη του Δημήτρη Σιάχου, για την υλοποίηση της οποίας συνεργαστήκαμε με εθελοντικές ομάδες που υπάρχουν στα Αντικαρκινικά νοσοκομεία και με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.»

Το αξιοσημείωτο, είπε η κ Κρυσταλλίδου, είναι ότι υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, συγκεντρώθηκαν πάνω από 5.000 βιβλία στο Μετρό του Συντάγματος στην Αθήνα, αφού μονάχα σε μια μέρα προσήλθαν πάνω από 1.000 άτομα.  Τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν σε Αντικαρκινικά νοσοκομεία αλλά και σε νοσοκομεία που έχουν Ογκολογικά τμήματα όπως το Μποδοσάκειο στο οποίο βρίσκεται η μοναδική ογκολογική μονάδα της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η κ. Κρυσταλλίδου σημείωσε μάλιστα ότι η διοίκηση του Μποδοσάκειου με αφορμή αυτή τη δωρεά βιβλίων στην Ογκολογική δεσμεύτηκε να οργανώσει καλύτερα την βιβλιοθήκη του νοσοκομείου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των ...