Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Χρονιά αγώνων το 2018 για τους συνταξιούχους – Αγωνιστικό προσκλητήριο στο χορό του ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ

Πτολεμαΐδα: Χρονιά αγώνων το 2018 για τους συνταξιούχους – Αγωνιστικό προσκλητήριο στο χορό του ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Κάλεσμα στους συνταξιούχους της ΔΕΗ να βγουν δυναμικά στον αγώνα για να διεκδικήσουν την επιστροφή των περικοπών που επιβλήθηκαν με τα μνημόνια και μια καλύτερη ζωή, απηύθυνε η διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ) και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιουχικών Σωματείων, στον ετήσιο χορό του ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πτολεμαΐδα, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου “Παντελίδης”.

Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δήμο Καμπούρη, τον Γενικό Γραμματέα του ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ Παναγιώτη Πάλμο, τα μέλη του σωματείου και τους φίλους τους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καλωσόρισε το μέλος της διοίκησης του ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, Δημήτρης Ιωαννίδης, ευχαριστώντας τους για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του σωματείου. Αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκαν οι συνταξιούχοι όλο το προηγούμενο διάστημα και είχε ως συνέπεια να δυσκολέψει η ζωή τους και η ζωή των παιδιών τους, στην αγωνιστική δράση που ανέπτυξε το σωματείο το προηγούμενο διάστημα, καθώς και στους αγώνες που πρέπει να δοθούν το προσεχές διάστημα, λέγοντας πως το 2018 θα είναι χρονιά αγώνα για να ανατραπούν οι αντιλαϊκές πολιτικές και να παρθούν πίσω οι κατακτήσεις χρόνων που αφαιρέθηκαν με τους μνημονιακούς νόμους.

Αγωνιστικό προσκλητήριο απηύθυνε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιουχικών Σωματείων, Δήμος Καμπούρης. Υπογράμμισε ότι πρέπει οι συνταξιούχοι να πάρουν μέρος πιο αποφασιστικά στους αγώνες, για να ανατρέψουν τις πολιτικές που έβαλαν χέρι στις συντάξεις τους για τις οποίες πλήρωναν μια ολόκληρη ζωή. «Στόχος μας φέτος πρέπει να είναι να τούς εμποδίσουμε να εφαρμόσουν το επόμενο διάστημα τις καταστροφικές πολιτικές που έχουν αποφασίσει, δηλαδή την προσωπική διαφορά, τα οικογενειακά επιδόματα που θέλουν να τα σαρώσουν και τις επικουρικές συντάξεις, διότι εάν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα θα έχουμε μειώσεις 250-300 ευρώ ή και παραπάνω. Αυτή η χρονιά πρέπει να είναι χρονιά μαζικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων, να τούς εμποδίσουμε να εφαρμόσουν αυτά τα μέτρα», είπε, τονίζοντας: «Μπορούμε να νικήσουμε το φόβο και να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές. Οι συντάξεις, τα οικογενειακά επιδόματα, η ιατροφαρμεκυτική περίθαλψη και οι κοινωνικές παροχές είναι δικά μας χρήματα, δεν τα δανειστήκαμε από κανέναν και πρέπει να τα διεκδικήσουμε.»

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Νέα κλειστά τμήματα σε σχολεία του Νομού Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με τη λίστα του υπουργείου Παιδείας έχουμε: Αναστολή λειτουργίας στην ΣΤ΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πλατανορρεύματος ...