Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Ψυχοσάββατο 1973: Τιμή και δόξα σ’ αυτούς που έπεσαν για την Πατρίδα – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 30/05/2018

Ψυχοσάββατο 1973: Τιμή και δόξα σ’ αυτούς που έπεσαν για την Πατρίδα – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 30/05/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ψυχοσάββατο 1973 και η διοίκηση χωροφυλακής Εορδαίας θεώρησε, καθήκον και υποχρέωσή της, να τιμήσει μνήμη των  ηρωικών νεκρών του Σώματος της Χωροφυλακής (σημερινή Αστυνομία) που έπεσαν στα πεδία των μαχών καθήκοντος και της ελευθερίας της Πατρίδος.

βρίσκεται στο παλιό πάρκο και μπροστά από το σημερινό κτίριο της Αστυνομίας, τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση, με την παρουσία των, Πολιτικών και Στρατιωτικών αρχών και πλήθος πιστών συμπολιτών μας και όχι μόνο,.

Στη φώτο μας, από αριστερά, διακρίνουμε: Την ηγεσία της Χωροφυλακής και του Στρατού, τον αιδεσιμότατο, Δημοσθένη Εφραιμίδη, το διαφωτιστή των Ενόπλων Δυνάμεων και συμπολίτη μας, Πουλασουχίδη Ανέστη, τον Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου, Βαβούρα Στέργιο, τον Πρόεδρο του συλλόγου, αναπήρων και θυμάτων πολέμου, Μπάρμπα Γιάννη ή Μπάρμπα Γιώργο Καλέση, που είναι το ίδιο πρόσωπο, τον καθηγητή μαθηματικών, Γεωργιάδη Θεολόγο και πλήθος συμπολιτών μας και όχι μόνο..

Να σημειώσουμε ακόμα, φίλες και φίλοι και όχι μόνο, πως ακολούθησε και μικρή δεξίωση.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team