Αρχική > Ptolemeos Plus > Κινηματογραφικές Προβολές > Προβολές ταινιών στο πρώην Οικοτροφείο Πτολεμαΐδας: «Ο Χειμώνας», «Ευχαριστώ για την αποδοχή», «Το Κλάμα»

Προβολές ταινιών στο πρώην Οικοτροφείο Πτολεμαΐδας: «Ο Χειμώνας», «Ευχαριστώ για την αποδοχή», «Το Κλάμα»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το 6ο  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Γέφυρες» προβάλει στο πρώην οικοτροφείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας την ταινία μεγάλου μήκους από το διαγωνιστικό τμήμα Χρυσός Πήγασος «ο Χειμώνας» και τις ταινίες μικρού μήκους «Ευχαριστώ για την αποδοχή» και «Το Κλάμα».

Το Σάββατο 24/10/2015 και ώρα 8:30 μ.μ. η Κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαΐδας θα προβάλλει τρεις ταινίες που συσχετίζονται με την περιοχή.

Οι προβολές θα γίνουν στο κτίριο του κυλικείου της παλιάς Σχολής της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι δυο πρώτες ταινίες είναι μικρού μήκους πρόκειται για την ταινία «Το κλάμα» στην οποία η πρωταγωνίστρια Μαρία Γιαννακιτσίδου έχει καταγωγή από την Πτολεμαΐδα. Στη συνέχεια θα προβληθεί για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία η βραβευμένη ταινία του Νίκου Κούρου «Ευχαριστώ για την αποδοχή» με την παρουσία του σκηνοθέτη αλλά και πολλών συντελεστών που ζουν στην Πτολεμαΐδα, Κοζάνη και στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ευχαριστώ για την αποδοχή-8

Τέλος θα προβληθεί η μεγάλου μήκους ταινία «Ο χειμώνας» με διακρίσεις και συμμετοχές σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ. Η ταινία έχει γυριστεί κατά μεγάλο μέρος της στη Σιάτιστα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team