Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Προβληματισμός στο Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων μετά τη συνάντηση με τον νέο Υπουργό Ενέργειας- Ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί- Δέσμευση για “διόρθωση” στο ποσοστό των κονδυλίων για το “Πράσινο Ταμείο”

Προβληματισμός στο Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων μετά τη συνάντηση με τον νέο Υπουργό Ενέργειας- Ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί- Δέσμευση για “διόρθωση” στο ποσοστό των κονδυλίων για το “Πράσινο Ταμείο”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με έκδηλο τον προβληματισμό στο πρόσωπό τους αποχώρησαν από τη συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, οι 5 ενεργειακοί Δήμαρχοι της χώρας, οι οποίοι διαπίστωσαν πως ουσιαστικά η νέα ηγεσία ζητά εκ νέου χρόνο να ενημερωθεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Σκρέκας σε μια σειρά ζητημάτων επανέλαβε πολλές φορές τη φράση “δώστε μου χρόνο να ενημερωθώ” γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στο Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων.

Ο Κώστας Σκρέκας βρίσκεται στην ηγεσία του ΥΠΕΝ σχεδόν ένα μήνα, ενώ ήταν ο αρμόδιος τομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ τα προηγούμενα χρόνια δεδομένα που προκάλεσαν απορία στους Δημάρχους, σχετικά με τις απαντήσεις που έλαβαν.

Το ραντεβού με τον Υπουργό ανανεώθηκε για επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του “Π” φαίνεται πως ο Κώστας Σκρέκας, δεσμεύτηκε πως το θέμα του ποσοστού απόδοσης κονδυλίων από τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου “θα διορθωθεί”.

Ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η συγκεκριμένη δέσμευση του Υπουργού δεν αφορά το 2020, ενώ όλα συγκλίνουν πως η συγκεκριμένη “διόρθωση” σημαίνει πως το 1% θα επανέλθει στο αρχικό 6%.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...