Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πρότυπο συνδυασμού Ιατρού και Ανθρώπου ο Επεμβατικός Καρδιολόγος Γεώργιος Μπομπότης του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης

Πρότυπο συνδυασμού Ιατρού και Ανθρώπου ο Επεμβατικός Καρδιολόγος Γεώργιος Μπομπότης του Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θεσσαλονίκης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου  Θεσσαλονίκης , ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της διάγνωσης και της θεραπείας, διαθέτοντας ένα αξιόλογο επιστημονικό προσωπικό.

Εκεί συνάντησα  για δεύτερη φορά , ως συνοδός ασθενούς ,  τον Επεμβατικό Καρδιολόγο Γεώργιο Μπομπότη Διευθυντή του  Τμήματος Επεμβατικής Καρδιολογίας του Γ.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» και Προέδρου Ομάδας Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, να  προσφέρει ακούραστα  ανακούφιση στον πόνο των ασθενών.

Πρόκειται για ένα  γιατρό  που σέβεται τους πάσχοντες συνανθρώπους του,  συνδυάζοντας την επιστήμη με την ανθρωπιά…

Ο κ. Μπομπότης  εργάζεται  σεμνά και αθόρυβα τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη , ενώ καθημερινά εισπράττει  τις ευχαριστίες και  την ευγνωμοσύνη των ασθενών και των συνοδών τους.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβουλίου του Νοσοκομείου θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι γιατί Επιστήμονες όπως τον κ. Μπομπότη  κρατούν στην κορυφή το Γ.Ν. Παπαγεωργίου καθιστώντας το «υπόδειγμα» Νοσοκομείου.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου