Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Πρώτη «ημερίδα ορίων Β. Ελλάδος τεχνικής κολύμβησης» στην Πτολεμαΐδα

Πρώτη «ημερίδα ορίων Β. Ελλάδος τεχνικής κολύμβησης» στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Η Διοίκηση των «ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να διεκδικήσει την πρώτη «ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» .

Η συγκεκριμένη ημερίδα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας  την Κυριακή 14-01-2018 με ώρα προθέρμανσης των αγώνων  12.00 και ώρα έναρξης 13.15.

Θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Β.ΕΛΛΑΔΑ με εμπειρία στο συγκεκριμένο άθλημα κολύμβησης και ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ο  ΠΑΟΚ και άλλες .

Υπολογίζεται ότι  περίπου 220 αθλητές θα αγωνιστούν για τα πρώτα όρια της χρονιάς, ώστε με  αυτά να συμμετέχουν στο θερινό πρωτάθλημα.

Η τοπική μας ομάδα με μεγάλες αξιώσεις θα λάβει μέρος  με 18 αθλητές, ενώ θα είναι  κατάλληλα προετοιμασμένη, προκειμένου να αποσπάσει θετικά σχόλια για μια ακόμη φορά, καθώς  αποτελεί μια από τις δυνάμεις του αθλήματος.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team