Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Πρωταγωνιστές» των γιορτών οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας

«Πρωταγωνιστές» των γιορτών οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ενώνοντας τις δυνάμεις, υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας, 12 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής διοργανώνουν και φέτος το καθιερωμένο εορταστικό «αντάμωμα» με τη συμμετοχή όλων των πολιτών που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

DSC09704

Στέλνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας, της αγάπης, της χαράς και της ομοψυχίας οι εκπρόσωποι των Θρακιωτών, των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Κλεισουριέων, των Βλατσιωτών, των Κρητών, της Ερμακιάς, του Σωτήρα, των Ηπειρωτών, της Καρδιάς, της Πανελλήνιας Ένωσης Σουρμενιτών και των Τροβαδούρων, αναφέρθηκαν στο στόχο της μεγάλης αυτής κοινής εκδήλωσης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησαν, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

DSC09700

Για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Εορδαίας η μεγάλη αυτή εκδήλωση της  Πτολεμαΐδας, ήταν ένα στοίχημα που το κέρδισαν και αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν θεσμοθετώντας τον κοινό εορτασμό Συλλόγων και πολιτών.

Σκοπός της διοργάνωσης δεν είναι μόνο η ψυχαγωγία, αλλά και η περιφρούρηση των παραδόσεων των Συλλόγων, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει εκτός από το μαγικό και μελωδικό χρώμα των εορταστικών ημερών και πολλές εκπλήξεις και δώρα, με Αϊ-Βασίλη, κεράσματα και βόλτες με έλκηθρο για τα μικρά παιδιά.

DSC09702

Με το σύνθημα «οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι γιορτάζουν κέφι και χαρά μοιράζουν» όλοι «ραντεβού» στις 29 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ με την Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές υποδέχτηκε στο γραφείο του, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, την ...