Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Πρόσκληση παρουσίασης Στρατευσίμων κλάσης 2021

Πρόσκληση παρουσίασης Στρατευσίμων κλάσης 2021

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Ανακοινώνετε από τον δήμο Κοζάνης ότι, οι στρατεύσιμοι  της κλάσης  2021 (γεννημένοι  το έτος  2000)  που διαμένουν στους  νομούς Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , ήτοι Γρεβενών , Καστοριάς , Κοζάνης  και Φλώρινας  (ανεξάρτητα τα Μητρώα Αρρένων εγγραφής τους) είναι  υποχρεωμένοι  να καταθέσουν  Δελτίο  Απογραφής   (ΔΑ)  από (02 Ιανουαρίου έως  και 02 Απριλίου ) στην Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας  Κ. Δαβάκη  8  Κοζάνη (ώρες  08:00 έως 14:00) ή σε οποιοδήποτε ΚΕΠ Κέντρα  Εξυπηρέτησης  Πολιτών .

α)  Κατά την προσέλευσή τους  , θα πρέπει να προσκομίσουν  απαραίτητα , πρωτότυπα   ή ευκρινή  φωτοαντίγραφα   των παρακάτω δικαιολογητικών.

(1) Δελτίο Αστυνομικής  ταυτότητας  ή Ελληνικό Διαβατήριο.

(2) Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

(3) Βεβαίωση ΑΜΚΑ  η οποία εκδίδεται  από το δικτυακό τόπο  WWW.amka.gr,γιατί η αναγραφή  των ανωτέρω  στοιχείων(ΑΔΤ-ΑΦΜ –ΑΜΚΑ )

στο Δελτίο Απογραφής  είναι υποχρεωτική.

          β) Πρόσθετα  είναι υποχρεωμένοι να γνωστοποιούν  τη διεύθυνση του  ηλεκτρονικού  τους ταχυδρομείου (e-mail)  για την ταχύτερη  και άμεση  ενημέρωση  επί των στρατολογικών  τους θεμάτων.

γ) . Όσοι διαμένουν στο εξωτερικό , πρέπει να τους ενημερώσουν οι συγγενείς τους στην Ελλάδα  προκειμένου να απευθύνονται στις κατά τόπους Ελληνικές Προξενικές αρχές

δ). Όσοι έχουν προβλήματα υγείας ,  για τα οποία πιθανολογείται η ακαταλληλότητα  για στράτευση , υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις  ή βεβαιώσεις  στις  οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια  η πάθηση μαζί με φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας  ή Ελληνικού Διαβατηρίου απαραίτητα.

ε) Όσοι δεν τηρούν  τις παραπάνω  υποχρεώσεις   υπέχουν στις  παρακάτω διοικητικές  κυρώσεις:

1) Ένα (1) μήνα  πρόσθετης στρατιωτικής  υποχρέωσης  σε περίπτωση  εκπρόθεσμης  υποβολής του Δελτίου Απογραφής .

2) Δύο (2) μήνες  πρόσθετη στρατιωτική  υποχρέωση  σε περίπτωση  μη υποβολής  του Δελτίου  Απογραφής .

3) Τρείς (3) μήνες  πρόσθετη στρατιωτική  υποχρέωση  , σε περίπτωση  αναγραφής   στο Δελτίο Απογραφής  ανακριβών  στοιχείων ή  κατάθεσης ανακριβών  δικαιολογητικών.

ζ)  Οι μη εγγεγραμμένοι  σε Μητρώο Αρρένων  , οι  οποίοι υποχρεούνται  να απογραφούν (αδήλωτοι) ,  προκειμένου  να θεωρηθούν   ότι εμπρόθεσμα  καταθέτουν το   Δελτίο Απογραφής (ΔΑ), οφείλουν   μέχρι την καθορισμένη  προθεσμία  από την παράγραφο 1 της παρούσας (02 Απριλίου  2018) να υποβάλλουν  στις Στρατολογικές  Υπηρεσίες  ή  στα κατά τόπους  Κέντα Εξυπηρέτησης  Πολιτών  (ΚΕΠ)  βεβαίωση της αρμόδιας  υπηρεσίας  από την οποία να προκύπτει  ότι υπέβαλαν  δικαιολογητικά  για την εγγραφή τους  σε μητρώα αρρένων. Οι παραπάνω έχουν  υποχρέωση να απογραφούν  σε ένα (1) μήνα   από την έκδοση   της απόφασης εγγραφής   τους  στο Μητρώο αρρένων.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...