Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Προσφορά του Εορδαϊκού στο Μποδοσάκειο ενός φορητού monitor παρακολούθησης ασθενών καθώς και 4 ανέπαφων θερμομέτρων

Προσφορά του Εορδαϊκού στο Μποδοσάκειο ενός φορητού monitor παρακολούθησης ασθενών καθώς και 4 ανέπαφων θερμομέτρων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Εδώ και 3 χρόνια περίπου έχει ξεκινήσει μια φιλόδοξη προσπάθεια ανασύνταξης της ιστορικής ομάδας του Εορδαϊκού από μία ομάδα ανθρώπων , που έχει ως βασική προτεραιότητα την προάσπιση των αθλητικών ιδεωδών και τον ανθρωποκεντρισμό.

Το ποδόσφαιρο αλλά κι ο αθλητισμός γενικά είναι μέρος της κοινωνίας και η σχέση ανάμεσα στα δύο είναι και πρέπει να είναι αμφίδρομη.

Ο Εορδαϊκός αποτελεί κάτι παραπάνω από μέρος της κοινωνίας. Αποτελεί κι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας αυτού του τόπου.

Τούτη τη δύσκολη περίοδο που, συγκυριακά συμπίπτει και με το αβέβαιο μέλλον της μεταλιγνιτικής εποχής, το  Φ.Σ. Εορδαϊκός Α.Π. όπως έχουν πράξει ήδη κι άλλοι φορείς και φυσικά πρόσωπα της περιοχής , έρχεται να δώσει εμπράκτως ένα παράδειγμα στήριξης της τοπικής κοινωνίας αρχίζοντας από το Γ.Ν Πτολεμαΐδας « Μποδοσάκειο».

Οι ποδοσφαιρικές επιτυχίες είναι ανούσιες εάν δεν ξαναγίνει η ομάδα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους αθλητικούς συλλόγους της Εορδαίας και κατ’ επέκταση του Ν. Κοζάνης επιθυμούμε τη γενικότερη αναβάθμιση του τόπου και σίγουρα του αθλητισμού της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό , το Φ.Σ. Εορδαϊκός Α.Π. ανακοινώνει , δια του εκπροσώπου της ιατρού και γενικού γραμματέα του συλλόγου κ. Καραδήμου Δημήτρη, τη δωρεά στο Γ.Ν Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ενός φορητού monitor παρακολούθησης ασθενών καθώς και 4 ανέπαφων θερμομέτρων για τα σημεία υποδοχής ασθενών.

Αγαπητές συμπολίτισσες , αγαπητοί συμπολίτες , η περιοχή με εκπρόσωπο το νοσοκομείο μας αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα αυτήν την κρίσιμη και δύσκολη στιγμή.

Είμαστε σίγουροι ωστόσο ,ότι όλοι μαζί κι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, αρκεί να το πιστέψουμε. Εμείς θα είμαστε παρόντες σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Μας ενώνει το καλό του τόπου μας που όλοι επιθυμούμε.

Με εκτίμηση , Δ.Σ του Φ.Σ Εορδαϊκός Α.Π.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team