Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Προσφορά ανθρωπιάς: Χαρίζονται νοσοκομειακό κρεβάτι, αναπηρικό αμαξίδιο τουαλέτας και γερανάκι ανύψωσης – μεταφοράς (upd)

Προσφορά ανθρωπιάς: Χαρίζονται νοσοκομειακό κρεβάτι, αναπηρικό αμαξίδιο τουαλέτας και γερανάκι ανύψωσης – μεταφοράς (upd)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Οικογένεια Ευστράτιου & Ανθούλας Βήττα ευχαριστεί το κοινό για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση και ενημερώνει ότι τα πράγματα δόθηκαν σε ένα παιδί 16 ετών από το Λιτόχωρο Πιερίας, με χρόνια πάθηση που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

 

——————————————–

Η Οικογένεια Ευστράτιου & Ανθούλας Βήττα δωρίζει τα εξής αντικείμενα: Νοσοκομειακό κρεβάτι (ηλεκτρικό, πολύσπαστο με ρόδες),Αναπηρικό αμαξίδιο τουαλέτας μπάνιου και Γερανάκι ανύψωσης και μεταφοράς.

Τα πράγματα άνηκαν στον συγχωρεμένο μας αδερφό και τα χαρίζουμε με όλη μας την αγάπη να πιάσουν τόπο και να βοηθήσουν κάποιον πάσχοντα συνάνθρωπο μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, προτεραιότητα μας είναι να δοθούν σε άτομα με χρόνιες παθήσεις.

Τα πράγματα βρίσκονται στα Σέρβια Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες (Δείτε ΕΔΩ)  ή επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα στους παρακάτω λογαριασμούς στο facebook Stergios Vittas  George Vittas  Thodoris Vittas  Stavros Vittas και Έλενα Παπαδήμα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team