Αρχική > Ελλάδα > Προσεχώς ψώνια χωρίς 13032 και 13033 και ελεύθερες μετακινήσεις… παντού

Προσεχώς ψώνια χωρίς 13032 και 13033 και ελεύθερες μετακινήσεις… παντού

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μετά το Πάσχα τελειώνει το 13033, με τους καταναλωτές να προσέρχονται στα καταστήματα για ψώνια χωρίς SMS και χωρίς ραντεβού.

Παράλληλα, εκτός από το 13033 αναμένεται να τελειώσει και το 13032 όπου οι πολίτες χωρίς SMS θα μπορούν να επισκεφτούν μετά το Πάσχα καταστήματα και εμπορικά κέντρα για τα ψώνια τους. Με το άνοιγμα της εστίασης, πιθανότατα στις 10 Μαΐου αλλά και το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού θα ήταν αφύσικο να παραμείνουν τα SMS στο 13033 και στο 13032, καθώς δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης.

Αφού ανοίξουν όλοι οι τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας, θα υπάρξει απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων, κάτι που αυτή τη στιγμή επιτρέπεται μόνο το Σαββατοκύριακο. Τέλος, ακριβώς μετά το Πάσχα αναμένεται να επιτραπούν και οι μετακινήσεις εκτός νομού, κάτι που απαγορεύτηκε αυτή τη περίοδο με στόχο να μην υπάρχει διασπορά του ιού από εκδρομείς που ενδεχομένως πάνε σε «πράσινες» περιοχές για τις γιορτές του Πάσχα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΙΧ χτύπησε παιδάκι με ποδήλατο στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής και ο οδηγός το εγκατέλειψε-Συνελήφθη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής, όταν ΙΧ χτύπησε παιδάκι που οδηγούσε ...