Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Προμηθευτικός Συνεταιρισμός ΔΕΗ- Ο απολογισμός της διοίκησης: “Από το χείλος του γκρεμού στη σταθερή πορεία και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των μελών”- Εκλογές στις 9 και 10 Σεπτέμβρη

Προμηθευτικός Συνεταιρισμός ΔΕΗ- Ο απολογισμός της διοίκησης: “Από το χείλος του γκρεμού στη σταθερή πορεία και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των μελών”- Εκλογές στις 9 και 10 Σεπτέμβρη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την εικόνα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός της ΔΕΗ, παρουσίασαν σήμερα στα ΜΜΕ ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ., Γιάννης Αβραμίδης και ο απερχόμενος Γραμματέας, Γιάννης Λάμπρου.

Τα μέλη της διοίκησης του συνεταιρισμού κάνοντας τον απολογισμό της θητείας που λήγει, τόνισαν την μεγάλη προσπάθεια που έγινε ώστε η οικονομική και εμπορική κατάσταση του οργανισμού να βγει από το τέλμα και να ορθοποδήσει κερδίζοντας ξανά την εμπιστοσύνη των μελών του.

“Όταν ανέλαβε η νυν διοίκηση πριν 2 θητείες, τα οικονομικά του συνεταιρισμού βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και ο ίδιος ο συνεταιρισμός στο χείλος του γκρεμού”, τόνισε ο Γιάννης Αβραμίδης, αναλύοντας τα πολλά οικονομικά βάρη, την απειλή των κατασχέσεων, τους απλήρωτους εργαζομένους και την ασύδοτη κυκλοφορία επιταγών στην αγορά ύψους 3εκ. Ευρώ.

“Αναγκαστήκαμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, αλλά σήμερα μπορούμε να λέμε ότι κάθε χρόνο κλείνουμε με θετικό οικονομικό απολογισμό καλύπτοντας όλες μας τις υποχρεώσεις”, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. για να συνεπικουρήσει σε αυτό και ο Γραμματέας, Γιάννης Λάμπρου, ο οποίος θυμήθηκε πως η νυν διοίκηση με το που ανέλαβε δέχτηκε επίσκεψη από δικαστικούς κλητήρες και κλήθηκε να υπογράψει επιταγές άνω του 1εκ. Ευρώ.

“Συνεργαστήκαμε άψογα, παρά τις παραταξιακές μας διαφορές. Το μέλλον του συνεταιρισμού είναι πάνω απ’ όλα και ότι κερδίσαμε ξανά την εμπιστοσύνη προμηθευτών και μελών λέει πολλά για τον τρόπο διοίκησης”.

Παράλληλα η απερχόμενη διοίκηση μίλησε και για το εμπορικό κομμάτι του συνεταιρισμού, με τα μαγαζιά που άνοιξαν ή σχεδιάζεται να ανοίξουν σε διάφορες πόλεις της χώρας, καθώς και για τις επενδύσεις οι οποίες έγιναν και αποφέρουν κέρδη στο συνεταιρισμό, όπως η απόκτηση ενός μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου και ενός ακινήτου.

Ο Συνεταιρισμός στις 9 και 10 Σεπτέμβρη οδεύει στις κάλπες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης των 16 μελών(συν ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων) με 7 παρατάξεις να διεκδικούν τη ψήφο των περίπου 15.000 μελών.

Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μια συμμετοχή που θα ξεπεράσει το 30% που είναι το σύνηθες ποσοστό στις προηγούμενες διαδικασίες.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

297 νέα κρουσματα σήμερα Κυριακή στη χωρα- Μειωμένα και στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Chef-T-Elia: Ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο στην «καρδιά» της Πτολεμαΐδας Ελεύθερος με ...