Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πρόγραμμα εορτασμού 15ης Οκτωβρίου (Ελευθέρια Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό)

Πρόγραμμα εορτασμού 15ης Οκτωβρίου (Ελευθέρια Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Το πρόγραμμα εορτασμού της 15ης Οκτωβρίου όπου η Πτολεμαΐδα γιορτάζει τα Ελευθέριας της απο τον τουρικό ζυγό έχει ως εξής:

Από την 8η πρωινή της 14ης Οκτωβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη, μέχρι τη δύση του ηλίου της  15ης Οκτωβρίου 2020 ημέρα Πέμπτη,  θα σημαιοστολιστούν όλα τα Δημόσια και Δημοτικά καταστήματα, Ν.Π.Δ.Δ., τράπεζες και οικίες.

Θα φωταγωγηθούν όλα τα Δημόσια και τα Δημοτικά καταστήματα, τα καταστήματα των Ν.Π.Δ.Δ. και  των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της  14ης και 15ης Οκτωβρίου 2020.

Πέμπτη  15 Οκτωβρίου 2020

Ώρα 07:30 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών και η Φιλαρμονική «Αριστοτέλης» του Δήμου Εορδαίας θα παιανίσει τον Εωθινό.

 Ώρα   09:00.  Έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.

 Ώρα 10:30  θα τελεσθεί η επίσημη Δοξολογίαγια την εθνική επέτειο της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό  ζυγό, στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής Πτολεμαΐδας, χοροστατούντοςτου Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Θεοκλήτου.

Ώρα 18:00:  Υποστολή της Σημαίας.

Σημείωση. Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς Covid-19 (Φ.E.K. Β’4428/7-10-2020), γνωστοποιούμε ότι ο φετινός εορτασμός για την 108η  επέτειο της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας από τον τουρκικό ζυγό θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες  υγειονομικές διατάξεις.

                                                                                                   Ο Δήμαρχος Εορδαίας

                                                                                                Παναγιώτης Ν. Πλακεντάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

5 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού Οι Έλληνες Πρόσκοποι με περισσότερες από 6.500.000 ώρες κοινωνικής προσφοράς ετησίως καλούν την Κοινωνία των Πολιτών να γίνει συμμέτοχη στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Κάθε χρόνο, στις 5 Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει θεσπίσει να γιορτάζεται η ...