Αρχική > Αγγελίες Εργασίας > Πράσινο φως για 4 προσλήψεις στο Δήμο Εορδαίας

Πράσινο φως για 4 προσλήψεις στο Δήμο Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην προκήρυξη τεσσάρων θέσεων εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή άλλων πρόσκαιρων αναγκών του, προχωρά ο δήμος Εορδαίας, μετά τη σχετική έγκριση που έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου.

Εισηγούμενος το θέμα ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, κάλεσε το σώμα να εγκρίνει την εξειδίκευση των θέσεων (ειδικοτήτων) για την προκήρυξη των 4 θέσεων,  επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μέρος των 10 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνο που είχαν προταθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο προγραμματισμού προσλήψεων για το 2017, αλλά εγκρίθηκαν μονάχα οι 4 θέσεις.

Οι θέσεις που παίρνουν πλέον το δρόμο της προκήρυξης είναι οι ακόλουθες:

  • Μία θέση Κοινωνικού Λειτουργού
  • Μία θέση Κτηνιάτρου
  • Μία θέση Χειριστή Γκρέιντερ
  • Μία θέση Ηλεκτροτεχνίτη Αυτοκινήτων

Ο κ. Ζαμανίδης εξήγησε μάλιστα ότι ο Κτηνίατρος που θα προσληφθεί θα ασχολείται με  λειτουργία του Κυνοκομείου και γενικότερα τα αδέσποτα, ότι η θέση του Χειριστή Γκρέιντερ προκρίνεται γιατί ο δήμος διαθέτει έναν μόνο χειριστή και η θέση του Ηλεκτροτεχνίτη κρίνεται επίσης απαραίτητη γιατί δεν υπάρχει τέτοια ειδικότητα στο συνεργείο του δήμου, με αποτέλεσμα για όποια ηλεκτρολογική εργασία των οχημάτων χρειαστεί να αναγκάζεται ο δήμος να απευθύνεται σε ιδιώτες .

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κοζάνη: Αρνητικά όλα τα rapid tests για covid 19 που έγιναν σήμερα στην κεντρική πλατεία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε τεστ  γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid tests), υποβλήθηκαν 165 πολίτες, την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, στην κεντρική ...