Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων του Δήμου Βοΐου

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των υπαλλήλων του Δήμου Βοΐου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email 

Η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας των υπαλλήλων του Δήμου Βοϊου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της Σιάτιστας.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος , παρουσία των αντιδημάρχων Βοϊου, των προέδρων των τοπικών συμβουλίων Σιάτιστας και Νεάπολης κ.Δαρδα και κ. Παρίντα και δημοτικών συμβούλων  .

Ο Δήμαρχος Βοϊου ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλο το προσωπικό του Δήμου, εξήρε το δύσκολο έργο τους,  και τόνισε πως η Δημοτική Αρχή  σε συνεργασία με τους υπαλλήλους,  παρά τις δύσκολες και απαιτητικές συγκυρίες   μπορεί να καταφέρει όλα όσα έχει θέσει ως στόχους.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στάση Σερβίων: «Κύριε Γενικέ γραμματέα της αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας…ΒΟΗΘΕΙΑ- Με κλειστά μικρόφωνα η Δημοκρατία δε λειτουργεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων που συνεδρίασε σήμερα και καλώντας τον Γενικό Γραμματέα της ...