Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακό τμήμα Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στην οικογενειακή ταβέρνα: «Ζήνων» στην Κοζάνη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λευτέρης Μεταξιώτης σημείωσε στον χαιρετισμό του πως: «Η παρουσία σας είναι μεγάλη και συγκινητική, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, οικογενειακή ευτυχία και να ξανάρθει η ελπίδα στην ψυχή μας που την έχουμε τόσο ανάγκη. Η χρονιά να είναι καλύτερη από την περασμένη, αν και οι οιωνοί δεν δείχνουν κάτι τέτοιο».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. Τηλεπικοινωνιών –ομίλου ΟΤΕ, πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος της μείζονος  περιφέρειας κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κ. Άγγελος Βουκαντσής. Να σημειωθεί ότι το φλουρί «έπεσε» στο Δ.Σ. των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακό τμήμα Κοζάνης, ενώ τρεις τυχεροί κέρδισαν δωροεπιταγές προσφορά του συλλόγου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Δ.Σ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μεταξιώτης είναι πάντα κοντά στα προβλήματα των συνταξιούχων. «Τρανό» παράδειγμα οι προθέσεις του στο να βοηθήσει όσο μπορεί τους συνταξιούχους σχετικά με την ενημέρωση τους για τις μειώσεις των συντάξεων, αφού όπως είναι γνωστό η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.  Καθημερινά το γραφείο  Κοζάνης είναι ανοικτό τις πρωινές ώρες όπου τόσο ο κ. Μεταξιώτης όσο και οι κ.κ. Γιάννης Δαδαμόγιας Γενικός Γραμματέας και Γιώργος Ευκολίδης ταμίας, ενημερώνουν τους συνταξιούχους για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team