Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας

Πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας, ενώ από τις 7 Σεπτεμβρίου θα μπορεί το ενδιαφερόμενο κοινό να κάνει αιτήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Π», θα δοθεί μια εβδομάδα περιθώριο στους πολίτες ώστε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να ενημερωθούν για ώρες λειτουργίας των τμημάτων που ενδιαφέρονται κ.λπ. και ο σχεδιασμός είναι στις 14 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουν κανονικά όλα τα τμήματα, και για το κοινό αλλά και τα αγωνιστικά. Αυτό αφορά και τις ώρες του κοινού, τα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για μωρά (baby swimming) αλλά φυσικά και την τεχνική κολύμβηση (αγωνιστική, προαγωνιστική, καλλιτεχνική κ.ο.κ.), που τόσο αναμένουν οι σύλλογοι.

Στόχος είναι να λειτουργήσει νωρίτερα εφέτος το κολυμβητήριο, με στόχο την καλύτερη λειτουργία των ομάδων, γεγονός που αποτελεί ένα μεγάλο «στοίχημα». Σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις για το κοινό, θα γίνονται από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Κολυμβητήριο, μέχρι και το Σάββατο.

Ανάλογα με το ενδιαφέρον του κόσμου θα διαμορφωθούν και τα τμήματα, όπως και οι ώρες, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ στην επόμενη συνεδρίασή του, θα συζητήσει και το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής.

Ήδη, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π», η πρόεδρος της ΚΕΔΕ Εορδαίας, Άννα Καΐδου, το κολυμβητήριο είναι ανανεωμένο, έγιναν στο μέγιστο βαθμό οι απαραίτητες βελτιώσεις, ενώ σε ό,τι αφορά το προσωπικό υπάρχει επάρκεια.

Σχετική, αναλυτική, ανακοίνωση, αναμένεται να εκδοθεί σύντομα από τον Δήμο Εορδαίας.


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Μετάδοση του Συνεδρίου μέσω Zoom

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν λόγω πανδημίας και σε μία προσπάθεια να διευκολύνουμε ...