Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πότε επιτέλους θα σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο των «πεταμένων» χρησιμοποιημένων μασκών? (Γράφει η Κούλα Πουλασιχίδου)

Πότε επιτέλους θα σταματήσει το απαράδεκτο φαινόμενο των «πεταμένων» χρησιμοποιημένων μασκών? (Γράφει η Κούλα Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πολλοί είναι εκείνοι δυστυχώς, που εξακολουθούν να πετούν τα χρησιμοποιημένα μέσα ατομικής προστασίας , τις χειρουργικές μάσκες όπου βρουν, αρκεί να τις ξεφορτωθούν μόλις κάνουν τη δουλειά τους , αγνοώντας ότι θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία . Σαφώς και η χρήση των μασκών είναι απαραίτητη και προφυλάσσει τους πολίτες από τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ , όμως οφείλουν μετά τη χρήση τους να τις τοποθετούν στους ασφαλείς κάδους , ώστε εκτός της αντιαισθητικής εικόνας , να μη κινδυνεύει η υγεία των Δημοτικών υπαλλήλων , των εργαζομένων στην αποκομιδή των απορριμμάτων . Απαιτείται λοιπόν ο ανάλογος σεβασμός και να σταματήσει επιτέλους η «άθλια» εικόνα με τις πεταμένες χρησιμοποιημένες μάσκες στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και στα πάρκα.

 

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...