Αρχική > Τοπική επικαιρότητα > Πως θα λειτουργήσει την Δευτέρα 26 Ιουλίου η  λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου- Ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν

Πως θα λειτουργήσει την Δευτέρα 26 Ιουλίου η  λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου- Ποια μέτρα πρέπει να ληφθούν

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ο Δήμος Αμυνταίου έχοντας υπόψιν τις διατάξεις αποφασίζει τα εξής για την λαϊκή αγορά της Δευτέρας.:

 

  1. Την συμμετοχή των δραστηριοποιούμενων πωλητών την 26.07.2021 ημέρα Δευτέρα στην λαϊκή αγορά του Δήμου Αμυνταίου, ως ακολούθως :
  • Την συμμετοχή στην λαϊκή αγορά του συνόλου των πωλητών παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών & βιομηχανικών προϊόντων στην υφιστάμενη λαϊκή αγορά επί της Πλατείας Γεωργίου Μόδη που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.
  1. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε ένα ( 1 ) μέτρο εκατέρωθεν των πάγκων πώλησης.

 

  1. Υπενθυμίζεται την υποχρεωτική μάσκα και γαντιών για όλους ( πωλητές / καταναλωτές / κοινό καθ΄ όλη την διάρκεια της λαϊκής αγοράς ), την χρησιμοποίηση σκεύους με αντισηπτικό, να απολυμαίνουν τους πάγκους σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς και την τήρηση της απόστασης ( 1,5 ) μέτρου μεταξύ των ατόμων όπως και την διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των πέντε ( 5 ) ατόμων.

 

  1. Πραγματοποίηση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ( selftest ) τουλάχιστον μία ( 1 ) φορά την εβδομάδα για πωλητές και εργαζόμενους στην αγορά.

 

  1. Να έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό υγείας.

 

  1. Να φροντίζουν για την καθαριότητα του τομέα του και για την προσωπική φύλαξη των κάθε είδους απορριμμάτων σε ειδικές πλαστικές σακούλες, οι οποίες μετά το τέλος της εργασίας, αφού δεθούν καλά, θα απομακρύνονται από το Συνεργείο Καθαριότητας του Δήμου.

 

  1. Να τηρούν αυστηρά το ωράριο λειτουργίας 06:30 – 15:30 και τους όρους της Απόφασης Δημοτικού Σ/λίου Αμυνταίου με αριθμό 332/2018 όπως τροποποιήθηκε με τις αριθμ. 120/2019 και 324/2019 Αποφάσεις Δημοτικού Σ/λίου « Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Αμυνταίου ».

 

 

  1. Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση από όλους τους εμπλεκόμενους, όλων των παραπάνω οδηγιών της Πολιτικής προστασίας.

 

  1. Καταστρατήγηση των ανωτέρω επιφέρει τις κυρώσεις των άρθρων 4 & 6 της αναφερόμενης σχετικής -5- Κ.Υ.Α.

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Βοΐου: To VoioRace series στον Μπούρινο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη , την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος  στον Μπούρινο Σιάτιστας και με ...