Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Επαναλειτουργία τμημάτων- Ανακοίνωση εγγραφών

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Επαναλειτουργία τμημάτων- Ανακοίνωση εγγραφών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναγκαστικής παύσης της λειτουργίας του λόγω της μεγάλης υγειονομικής κρίσης  , ανακοινώνει πως κάθε Τρίτη και Πέμπτη  19:00-21:00 η γραμματεία του συλλόγου ανοίγει για να ενημερώσει τα νέα μέλη για τη λειτουργία των τμημάτων του {χορό, χορωδία ,  θέατρο , διδασκαλία μουσικών οργάνων (λύρας και νταουλιού) τη δημιουργική απασχόληση των μικρών παιδιών και της πλούσιας και οργανωμένη Βιβλιοθήκης},αλλά και καλεί τα μέλη του να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.

Κατά την εγγραφή των μελών θα δίνονται αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τους κανόνες που θα εφαρμοστούν για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον ιό covid 19.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα μέσα του Οκτώβρη .

Καλή αντάμωση!

Με τιμή τοΔ.Σ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Π. Πλακεντάς: «Προβληματισμός αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία για τα κρούσματα» – Για την πρόταση Μαλούτα για νέο νοσοκομείο: «Αφορά τον δήμο Κοζάνης – Το Μποδοσάκειο υπηρετεί περιφερειακή διάσταση» – Για τη Σχολή Πυροσβεστικής: «Εν αγνοία της Σχολής και του Δήμου η συζήτηση για το Τσοτύλι»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του  Top Channel με τους Π. Πλιάτσιο και Ζ. Πιτσιάβα, ...