Αρχική > Αθλητικά > Πολλές επιτυχίες και μετάλλια για τον Παλαιστικό Σύλλογο Κοζάνης «Κρότων»

Πολλές επιτυχίες και μετάλλια για τον Παλαιστικό Σύλλογο Κοζάνης «Κρότων»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ο ιστορικός παλαιστικός σύλλογος «Κρότων»  εκπροσωπεί την πόλη της Κοζάνης από το 1985  κάθε χρόνο σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και αντίστοιχα των γυναικών. Κόντρα λοιπόν σε όλες τις δυσκολίες που υπήρξαν όλο το προηγούμενο διάστημα λόγω κορωνοϊού  ο «Κρότων» εκπροσώπησε την Κοζάνη με 6 αθλητές στην ελληνορωμαϊκή πάλη και για πρώτη φορά με 3 αθλητές  στο στυλ ελευθέρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντρών-γυναικών που διεξήχθη στην Αθήνα στις 10 και 11 Ιουλίου στο αθλητικό στάδιο Ζωφριάς. Επίσης πήρε μέρος με 1 αθλητή στην κατηγορία παίδων στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 26 Ιουνίου στα Πορόια Σερρών, όπως και στο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που έγινε  στις 19 Ιουνίου στην Κατερίνη με 4 αθλητές.

Οι αθλητές του Κρότωνα  κατέκτησαν 3 χάλκινα μετάλλια στο στυλ της ελληνορωμαϊκής κατακτώντας την 5η θέση συλλογικά ενώ στο στυλ της ελευθέρας 1 ασημένιο και 2 5ες θέσεις.

Στο πρωτάθλημα παίδων ο αθλητής του Κρότων κατέλαβε την 5η θέση, ενώ στο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ο σύλλογος της Κοζάνης κατέκτησε 1χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Επόμενοι αγώνες για τον Κρότων είναι το πρωτάθλημα εφήβων και το παγκόσμιο πρωτάθλημα beach wrestling που θα εκπροσωπηθεί από έναν αθλητή.

Καθοριστική  συνδρομή σε όλες αυτές τις επιτυχίες έχει ο προπονητής του συλλόγου  Ευστάθιος Θεοδοσιάδης καθώς με το μεράκι, την εμπειρία και τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνει καθιστά εφικτή την διάκριση του συλλόγου. Η στάση του αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

Αναλυτικότερα, οι διακρίσεις των αθλητών του Κρότωνα:

Ελληνορωμαϊκή πάλη:

– Καραθανάσης Λάζαρος, 3η θέση στα 61 κιλά,
-Γεωργιάδης Παντελής, 3η θέση στα 67 κιλά,
-Νικολαΐδης Δημήτριος, 3η θέση στα 77 κιλά,

Ελευθέρα πάλη:

-Καραθανάσης Λάζαρος, 2η θέση στα 61 κιλά,
-Φωτιάδης Κωνσταντίνος, 5η θέση στα 97 Κιλά,
-Φωτιάδης Αναστάσιος, 5η θέση στα 125Κιλά.

Πάλη στην άμμο:

– Καραθανάσης Λάζαρος 2ος 70 κιλά      –       – Φωτιάδης Κωνσταντίνος 1ος 90 κιλα.

Πρωτάθλημα παίδων:

5ος Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μπάσκετ Την  Βασιλική Χωλοπούλου απέκτησε ο Λασσάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Λασσάνη η οποία απέκτησε την Βασιλική Χωλοπούλου που ...