Αρχική > Slider > Ποιος φταίει για το τέλος εποχής στον ΑΗΣ Καρδιάς;

Ποιος φταίει για το τέλος εποχής στον ΑΗΣ Καρδιάς;

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«Φταίνε οι …προηγούμενοι» λέει ο Δημητριάδης – Οι «κόκκινες γραμμές» του Περιφερειάρχη και το διαφαινόμενο λουκέτο…

Μια ημέρα πριν το προγραμματισμένο ραντεβού των κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον καθ ύλην αρμόδιο υπουργό για τα ενεργειακά, Γιώργο Σταθάκη και το επίσημο «τέλος εποχής» για τον ΑΗΣ Καρδιάς οι κυβερνητικοί βουλευτές της περιοχής ρίχνουν το «μπαλάκι» των ευθυνών στις προηγούμενες κυβερνήσεις και μάλλον…παρελαύνουν αδιάφορα.

Ο Μίμης Δημητριάδης σε δηλώσεις του από το δημαρχείο Κοζάνης την ημέρα της επετείου απελευθέρωσης της πόλης, έκανε αναφορά σε σχέδιο προ 10ετίας που βάζει λουκέτο σε τρεις ΑΗΣ και για «προσπάθεια» από πλευράς κυβέρνησης να ανατρέψει τα συμφωνηθέντα, που θα είναι καταστροφικά για την περιοχή.Την ίδια ώρα αναφέρεται στον ευρωπαϊκό παράγοντα που δεν συναινεί, σε μια προσπάθεια δύσκολη, όπως τη χαρακτήρισε, προκειμένου να βρεθεί «πολιτική λύση» για την τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο φίλα προσκείμενος στην κυβέρνηση περιφερειάρχης έκανε πάλι αναφορά σε «κόκκινες γραμμές», λέγοντας πως «δεν δεχόμαστε με τίποτα το κλείσιμο του ΑΗΣ Καρδιάς».
Η ουσία παραμένει η εξής: Το Υπουργείο έχει αποφασίσει τη μη διεκδίκηση παράτασης των ωρών λειτουργίας για τις τέσσερις μονάδες συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 1.250 MW. Με άλλα λόγια; Να “χαμε να λέγαμε…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team