Αρχική > Slider > Πλήθος συγχαρητηρίων για τον Παντελή Αργυριάδη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Πλήθος συγχαρητηρίων για τον Παντελή Αργυριάδη – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πολύ κουβέντα γίνεται με τα της παραίτησης του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παντελή Αργυριάδη, ο οποίος εκτός των άλλων αφήνει υπονοούμενα και για τη διαχείριση του θέματος της ΔΕΗ από τον Περιφερειάρχη.
Οι παροικούντες γνωρίζουν πως οι σχέσεις του παραιτηθέντα Π. Αργυριάδη με τον Θοδωρή Καρυπίδη είναι εδώ και πολύ καιρό σε άσχημη φάση. Οι πολιτικές και όχι μόνο διαφωνίες τους έχουν εκφραστεί και δημόσια.
Αν και η θέση του είχε εκτελεστικό χαρακτήρα, η τοποθέτηση του κ. Αργυριάδη στην επιστολή παραίτησης, είναι καθαρά πολιτική και υπερασπίζεται τα συμφέροντα της περιοχής. Σε ένα βαθμό οι δηλώσεις του αποτελούν τροφή στα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται και ο ίδιος να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση.
Σε κάθε περίπτωση, είναι πάρα πολλοί οι επώνυμοι και ανώνυμοι που έσπευσαν να τον συγχαρούν για την κίνησή του. Για του λόγου το αληθές, μπορεί κάποιος να πάρει ένα δείγμα των συγχαρητήριων μηνυμάτων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων τον συνεχάρησαν Συνδικαλιστές, Αιρετοί, αλλά και πρώην περιφερειακοί σύμβουλοι.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team