Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πλακεντάς σε πρόεδρο Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: «Άδικα είμαστε σε lockdown» – Εξαδάκτυλος: «Το αποτέλεσμα αδικεί τη δουλειά που γίνεται»

Πλακεντάς σε πρόεδρο Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: «Άδικα είμαστε σε lockdown» – Εξαδάκτυλος: «Το αποτέλεσμα αδικεί τη δουλειά που γίνεται»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στην Πτολεμαίδα βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Α. Εξαδάκτυλος και έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά ο οποίος του είπε πως η Εορδαίας είναι άδικα σε κατάσταση lockdown με τον κ. Εξαδάκτυλο να το απαντά πως «Το αποτέλεσμα αδικεί τη δουλειά που γίνεται».

«Είναι δυσάρεστο να έρχεται κανείς στην περιοχή τώρα που κοκκίνησε αλλά μετά από όλα έχουμε συζητήσει και με τον δήμαρχο και με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, έχω την αίσθηση ότι γρήγορα θα ξεθωριάσει το χρώμα της περιοχής, γιατί και η δουλειά που γίνεται είναι σε ένα επίπεδο ότι ο βαρύς χειμώνας υγειονομικά που έρχεται, θα είναι σχετικά ελαφρύς στην περιοχή», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κ. Εξαδάκτυλος.

Επιβεβαίωσε πως πανελλαδικά μπορεί να δούμε και τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, κάνοντας έκκληση για εφαρμογή των μέτρων, ενώ τοπικά, για τα κρούσματα , η εικόνα που έχει είναι μια εικόνα που δείχνει συστηματική δουλειά με στόχο να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χαράλαμπος Τσεβεκίδης επεσήμανε ότι υπάρχει μια πτωτική τάση, τοπικά, στα κρούσματα, αλλά δεν πρέπει να επέλθει εφησυχασμός. Εξέφρασε , επίσης, τη χαρά του για την επίσκεψη του προέδρου του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου, ενώ για την επέκταση εφαρμογής των μέτρων, επεσήμανε ότι πιθανά να παρθεί μια παράταση, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον φόρτο που υπάρχει στα νοσοκομεία της περιοχής και αναμένονται τα αποτελέσματα του Lockdown την επόμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, σε δηλώσεις του επεσήμανε πως εξήγησε στον πρόεδρο τι ενέργειες έχουν γίνει για τηναντιμετώπιση του κορωνοϊού, ζητώντας να βοηθήσει στην ενίσχυση του ρόλου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου ως νοσοκομείο αναφοράς στη Δυτική Μακεδονία και να ενισχυθεί με προσωπικό.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μαρτυρία σοκ: Ψάχναμε 27 ώρες κρεβάτι ΜΕΘ στη Φλώρινα για τον σύζυγό μου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ο ασθενής είχε τα πρωτα συμπτώματα σις 11 Νοεμβρίου και μετά τις πρώτες ημέρες ...