Αρχική > Αθλητικά > Πιθανή επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα μόναχα για τους υποψήφιους προβιβασμού στην Γ’ Εθνική

Πιθανή επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα μόναχα για τους υποψήφιους προβιβασμού στην Γ’ Εθνική

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ένα νέο σενάριο έχει προκύψει το τελευταίο 24ωρο όσον αφορά την επιστροφή των τοπικών Κατηγοριών του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dimokratiki.gr και δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσων με πληροφορίες που προκύπτουν από την ΕΠΟ, εάν η Γ’ Εθνική επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, η Ομοσπονδία θα ζητήσει από τις Ενώσεις να ορίσουν πρωταθλητές ώστε να υπάρξουν προβιβασμοί στην Γ’ Εθνική της επόμενης σεζόν.

Εάν σε μια Ένωση, το ενδιαφέρον για άνοδο το εκφράσει μια ομάδα, τότε αυτή θα προβιβαστεί, εάν όμως υπάρξει ενδιαφέρον από παραπάνω ομάδες, τότε θα υπάρξει ένα μίνι τουρνουά που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στον θεσμό του Κυπέλλου ώστε να μπορέσει να δηλωθεί η ομάδα που θα συμμετέχει στην Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας της επόμενης σεζόν.

Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν την έναρξη και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ώστε να υπάρχει συνέχεια στην ποδοσφαιρική πυραμίδα της χώρας.

Πηγή: kavalapoint.gr/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σήμερα το βράδυ στις 9 στο e-ptolemeos.gr συζητάμε με τον πρωταθλήτρια του Tae Kwon Do Γραμματική Χριστίδου και τον προπονητή της Χρήστο Χριστίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σήμερα το βράδυ στις 9 φιλοξενούμε στις Αθλητικές Συζητήσεις του e-ptolemeos.gr την πρωταθλήτρια του tae-kwon-do Γραμματική Χριστίδου και ...