Αρχική > Slider > Ποια είναι η Λένα Κασαμπαλίδου, η Πτολεμαϊδιώτισσα νεοανακοινωθείσα στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ

Ποια είναι η Λένα Κασαμπαλίδου, η Πτολεμαϊδιώτισσα νεοανακοινωθείσα στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ενώ η κουβέντα όλο και φουντώνει το τελευταίο διάστημα για το περίφημο «Μητρώο Στελεχών» αλλά και τον τρόπο που διαμορφώνεται αυτό το διάστημα από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, μια ευχάριστη είδηση ήρθε στο φως για την κοινωνία της Πτολεμαΐδας. Μιλάμε για την ανακοίνωση της ένταξης στο μητρώο, της Πτολεμαϊδιώτισσας Λένας Κασαμπαλίδου.

Η Λένα Κασαμπαλίδου είναι Πολιτικός Μηχανικός, κόρη του επί χρόνια επιφανούς εργολάβου οικοδομών Λεωνίδα Κασαμπαλίδη.

Ο πατέρας της, είχε αναπτύξει έντονη οικοδομική δραστηριότητα στην περιοχή της Εορδαίας. Ασχολήθηκε με την Αυτοδιοίκηση όπου διετέλεσε υποψήφιος Δήμαρχος Πτολεμαΐδας.

Η Λένα Κασαμπαλίδου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς πέραν της οικογενειακής επιχειρηματικής δραστηριότητας έχει εργαστεί σε διάφορα πρότζεκτ στον ιδιωτικό τομέα, και συγκεκριμένα σε κατασκευαστικές εταιρίες.

Όπως μάθαμε, είναι από τους ανθρώπους που «βαρέθηκαν να κοιτάζουν μόνο» και ενεργοποιήθηκαν μέσω του Μητρώου ώστε να προσφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο βαθμό που μπορούν.

Ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, ενώ επισκέπτεται συχνά την Εορδαία για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους.

Θυμίζουμε πως από το Νομό Κοζάνης, στo Μητρώο είναι επίσης ο ήδη ανακοινωθείς Γιάννης Δεληγιάννης, Οδοντίατρος και αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κοζάνης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team