Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Περιοδεία του Υπ. Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη στην Π.Ε. Καστοριάς (δελτίο τύπου)

Περιοδεία του Υπ. Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη στην Π.Ε. Καστοριάς (δελτίο τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Περιοδεία πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης με τους υποψήφιους του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία», την Πέμπτη 2 Μαΐου, στην Περιφερική Ενότητα Καστοριάς.

Ο κ. Κασαπίδης είχε επαφές με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Καστοριάς, του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων και Φίλων Λίμνης Καστοριάς, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς και με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς.

Ακολούθως ο συνδυασμός επισκέφτηκε κτηνοτροφική μονάδα του στα Κορέστεια, όπου και ενημερώθηκε για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής κόκκινης φυλής βοοειδών και την ένταξη στην ομάδα των κτηνοτρόφων και νέων μελών από τις περιοχές του Βοΐου και των Πρεσπών.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας, όπου ο υποψήφιος Περιφειάρχης συμμετείχε σε σύσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και τον πρόεδρο του. Ακολούθησε περιήγηση στα περίπτερα της έκθεσης, όπου ο κ. Κασαπίδης ευχήθηκε καλές δουλειές σε όλους τους εκθέτες επιχειρηματίες της γούνας.

Το απόγευμα παρακολούθησε τον πανηγυρικό αρχιερατικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής της Εβραΐδος στην πόλη της Καστοριάς και συμμετείχε στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνος.

Η μέρα έκλεισε με σύσκεψη με νέους αγρότες, κυρίως παραγωγούς οπωροκηπευτικών προϊόντων, στους Αμπελόκηπους Καστοριάς όπου ο κ. Κασαπίδης παρουσίασε θέσεις του συνδυασμού σχετικά με τον αγροδιατροφικό τομέα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team