Αρχική > Αγροτικά > Περιοδεία του προέδρου του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζου σε Βέροια και Κοζάνη – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη την Τρίτη 23/6

Περιοδεία του προέδρου του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζου σε Βέροια και Κοζάνη – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη την Τρίτη 23/6

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος θα επισκεφθεί τα υποκαταστήματα του Οργανισμού Βέροιας και Κοζάνης και θα συναντηθεί με τους Αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας κ. Κωσταντίνο Καλαϊτζίδη και Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή κατά τη διάρκεια της περιοδείας του από την Δευτέρα 22 Ιουνίου έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου.

Σας ενημερώνουμε ότι οι επισκέψεις του προέδρου ΕΛΓΑ, στις οποίες δύναται να παρευρεθούν δημοσιογράφοι είναι οι εξής:

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στη Συνεταιριστική κονσερβοποιία ΑΛ.Μ.ΜΕ στην Κουλούρα Ημαθίας, στις 12.30 μ.μ. σε συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με τους προέδρους των Αγροτικών Συνεταιρισμών Κουλούρας, Βέροιας, Μέσης, Μελίκης και Αλιάκμονα.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, στις 12.00 μ.μ. σε συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με τον κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο γραφείο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα, στις 11.00 π.μ. σε συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, ...