Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Περιοδεία Παναγιώτη Πλακεντά σε Εμπόριο, Φούφα και Μηλοχώρι (δελτίο τύπου)

Περιοδεία Παναγιώτη Πλακεντά σε Εμπόριο, Φούφα και Μηλοχώρι (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τις Τοπικές Κοινότητες Εμπορίου, Φούφα και Μηλοχωρίου επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», τον οποίο συνόδευε ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Μουρικίου.

Στις συναντήσεις που ακολούθησαν ο Παναγιώτης Πλακεντάς, αφού άκουσε πρώτα τους παραβρισκόμενους για τα ζητήματα που είναι πρώτης προτεραιότητας στην περιοχή, παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος της ενωτικής δημοτικής παράταξής μας για θέματα που αφορούν την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της αγροτικής επιχειρηματικότητας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ο κύριος Πλακεντάς υπογράμμισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» σχεδιάζει την επόμενη  μέρα και πρόκειται να παρουσιάσει έργο ως αποτέλεσμα δουλειάς και συντονισμένης προσπάθειας, χωρίς λόγια και συνθήματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team