Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ» στον Δ/ντη και τους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης που αφόπλισαν το δράστη με το τσεκούρι

Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας: «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ» στον Δ/ντη και τους υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης που αφόπλισαν το δράστη με το τσεκούρι

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην «ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ» απέδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στο Διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης, Ιωάννη Ποδιώτη και του δύο υπαλλήλους της υπηρεσίας Μπατσή Αλεξάνδρα και Παρίση Παναγιώτη, οι οποίοι με αυτοθυσία τον Ιούλιο του 2020 αφόπλισαν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με το τσεκούρι.

Τους επαίνους επέδωσε εκ μέρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Γιώργος Κασαπίδης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη όλων, ενώ σε ανάλογο τόνο ήταν και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων επικεφαλής των παρατάξεων του σώματος.

Ο Γιάννης Ποδιώτης τόνισε πως υπάρχει μία χαρμολύπη σε όλους καθώς ένας από τους συναδέλφους τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Παράλληλα ο Δ/ντης της ΔΟΥ ζήτησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να μεριμνήσει ώστε ο Παναγιώτης Παρίσης(συμβασιούχος υπάλληλος) να τακτοποιηθεί στην υπηρεσία όπως το ίδιο το κράτος έχει δεσμευτεί.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Παντελής Καραλευθέρης: «Το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της ΔΕΗ έγινε πραγματικότητα, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την έγκριση του νέου προγράμματος εθελούσιας εξόδου για εργαζόμενους της επιχείρησης, αποφάσισε το ΔΣ της ΔΕΗ την Πέμπτη. ...