Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης:  4η Θεματική ενότητα επιμορφωτικών σεμιναρίων

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης:  4η Θεματική ενότητα επιμορφωτικών σεμιναρίων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου 2021 το 4ο επιμορφωτικό σεμινάριο, που υλοποιεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας μέσω των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας, για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Η 4η θεματική ενότητα αφορούσε τη «Δημιουργία περιοδικού ή εφημερίδας (School Press)» και παρουσιάστηκε με δυνατότητες συνεργασίας μέσα από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Εισηγήτρια του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν η εκπαιδευτικός πληροφορικής του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Κοζάνης, Τσίρου Αντιγόνη.

Το σεμινάριο έχει καταγραφεί και είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στο κανάλι των ΠΕΚΤΠΕ στο YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UCqXiSXpk32NN9dXOnG818fg

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...