Αρχική > Παραπολιτικά > “Περί άλλων τυρβάζουν” – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 08/11/2017

“Περί άλλων τυρβάζουν” – Aπό τα παραπολιτικά του Παλμού 08/11/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με έκδηλη την δυσφορία κατά των τοπικών Βουλευτών, εκφράζονταν τις ημέρες αυτές, γνωστό πρόσωπο, από το χώρο της υγείας.

Αιτία η άθλια κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στην Παθολογική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, η οποία θα αποστερηθεί ενός Ιατρού  που φεύγει για την Δράμα, ενώ και ο Διευθυντής της κλινικής εξέφρασε εκ νέου την πρόθεση να υποβάλει την παραίτησή του.

Παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και στο Ογκολογικό τμήμα, που έμεινε με μία Ιατρό, που κατά πληροφορίες σύντομα και αυτή θα μας εγκαταλείψει.

Η διοίκηση του “παραρτήματος“ Μαμάτσειου όπως κατάντησαν το Μποδοσάκειο, αδυνατεί να δώσει λύσεις, ο διαχωρισμός διοικήσεων δεν φαίνεται στον ορίζοντα, λόγω κομματικών διαφωνιών στον ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές “περί άλλων τυρβάζουν”.

Προκειμένου να είναι συμπαθείς “στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας” άφησαν στην τύχη του το Μποδοσάκειο και οι ίδιοι ασχολούνται με την “ανάπτυξη”.

Δυστυχώς και πάλι είναι ανάγκη να πάρει πρωτοβουλίες το Δημοτικό Συμβούλιο και οι φορείς της περιοχής, αφού είμαστε μια “ανοχύρωτη” πόλη.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team