Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Παρουσιάζεται η ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA στους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου

Παρουσιάζεται η ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA στους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε πως την Τρίτη (17/11) θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να τους παρουσιαστεί η ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αναδιάρθρωση/μεταρρύθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, την προσεχή Τρίτη (17/11) θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, ΠΑΕ, Super League 1, Super League 2, ΠΣΑΠ) προκειμένου να τους παρουσιαστεί η ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν προκειμένου να υπάρξει μία ολιστική μελέτη για τη βελτίωση και αναβάθμιση του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η μελέτη περιλαμβάνει συγκεκριμένες, προσαρμοσμένες προτάσεις, με βάση τις καλές διεθνείς πρακτικές, στις οποίες θα συγκαταλέγονται ενδεικτικά:

Η δομή και η οργάνωση των διοικητικών οργάνων του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
  • Η αδιαβλητότητα του παιχνιδιού (ώστε να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος του στησίματος αγώνων, της διαφθοράς και της χρήσης αναβολικών ουσιών) στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
  • Η αποτελεσματική αντιμετώπιση δυσφημιστικών δηλώσεων και κάθε είδους βίας και διάκρισης στο Ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
  • Το σύστημα διαιτησίας
Lefteris Avgenakis
@l_avgenakis
Κάλεσα σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 17/11 ποδοσφαιρικούς φορείς (ΕΠΟ, ΠΑΕ SL1, SL2, ΠΣΑΠ) να τους παρουσιαστεί από FIFA/UEFA η Ολιστική Μελέτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που παραδόθηκε σε @PrimeministerGR Να ξεκινήσουμε για να υλοποιηθούν οι προτεινόμενες & αναγκαίες αλλαγές

Image

Πηγή: sport24

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ποντάρισμα στην ταλαιπωρία των Παλμέιρας και Ερυθρού Αστέρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι του προγράμματος διεξάγεται στη Βραζιλία με το ντέρμπι μίσους Παλμέιρας – Κορίνθιανς. Μάθε τα ...