Αρχική > Αθλητικά > Παρουσίασε τους υποψηφίους και το πρόγραμμα της ο συνδυασμός  Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου”

Παρουσίασε τους υποψηφίους και το πρόγραμμα της ο συνδυασμός  Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣυνέντευξη τύπου  και παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού  “Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου Ποδοσφαίρου” είχαμε πριν από λίγο.

Σε αυτόν ο επικεφαλής του συνδυασμού Σάββας Σαλτσίδης όσο και ο υποψήφιος πρόεδρος Γιάννης Αποστόλου ανέλυσαν τα σχέδια τους για την επόμενη μέρα στην ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Σάββας Σαλτσίδης στην τοποθέτηση του είπε μεταξύ άλλων «η προσπάθεια μας είναι συνεχόμενη για το καλό του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να καταργήσουμε όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην ΕΠΣ μέχρι σήμερα. Ήμαστε μια σφιχτά δομημένη ομάδα που αγαπάει το ποδόσφαιρο, που θέλουμε το καλό των ομάδων, να κάνουμε άλματα προς τα εμπρός και να ξαναβάλουμε την ΕΠΣ Κοζάνης ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη».

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος Γιάννης Αποστόλου τόνισε «οι θέσεις μου για το ποδόσφαιρο ταυτίζονται απόλυτα με αυτές του Σάββα Σαλτσίδη. Έχουμε μια ομάδα υποψηφίων που θέλει να προσφέρει χωρίς ιδιοτέλεια για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι θέλουμε να ήμαστε δίπλα στα σωματεία και η επόμενη διοίκηση της ΕΠΣ Κοζάνης, πρέπει να είναι δίκαιη, ανεξάρτητη, πάνω από αντιπαραθέσεις, χωρίς εμμονές, αγκυλώσεις του παρελθόντος, ομαδικά και όχι εγωιστικά. Όλοι θα κριθούμε από την ιστορία και θα κερδίσει αυτός που θα αντέξει.

 

Σε γενικές γραμμές και οι 2 μίλησαν για όλα εκείνα που σκοπεύουν να κάνουν για την αναβάθμιση της ΕΠΣ,  όπως την λειτουργία των γραφείων και το απόγευμα, ότι θα προσπαθήσουν να επαναδραστηριοποιήσουν ομάδες που δεν κατεβαίνουν με bonus 1000 ευρώ, θα φροντίσουν για την αναβάθμιση των ακαδημιών ενώ θα κάνουν προσπάθειες για την οικονομική εξυγίανση, με πρώτο πλάνο τη λαχειοφόρο αγορά ενώ επίσης τονίσθηκε  ότι θα πιέσουν την  Περιφέρεια να καλύψει με κάποιο κονδύλι τους γιατρούς όπως παλιά.

 

Σε ερώτηση στον Σάββα Σαλτσίδη τι εννοούσε  για κακώς κείμενα απάντησε «τα 4 αυτά χρόνια η ΕΠΣ δεν έκανε τίποτα, αλλά αν έχει κάνει κάτι καλό και δεν το ξέρουμε θα το κρατήσουμε».

 

Επίσης ο Σάββας Σαλτσίδης έριξε την ευθύνη στην απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΣ για το ότι θα ψηφίσουν μόνο 15 σωματεία και πως αν είναι η επόμενη διοίκηση της ΕΠΣ θα δημιουργήσει ένα «γραφείο» για να διευκολύνει όλα τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο μητρώο να το κάνουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

Σε άλλη ερώτηση αν ο Γιάννης Αποστόλου θα είναι πρόεδρος και για τα 4 χρόνια ο ίδοος ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι αυτός θα είναι ότι και αν γίνει με την τιμωρία του Σάββα Σαλτσίδη ενώ εξαπέλυσε «καρφιά» για την υποψηφιότητα του κου Χρήστου Σάββα.

 

Κλείνοντας ο κος Σαλτσίδης τόνισε ότι είναι πολύ άδικο να μην μπορεί να είναι υποψήφιος γιατί τον τιμώρησε το Δ.Σ. της ΕΠΣ και όχι κανένα δικαστήριο σε αντίθεση με τον κο Σάββα.

 

Σε γενικές γραμμές υπήρξαν «καρφιά» προς τον έτερο υποψήφιο της ΕΠΣ Χρήστο Σάββα και είναι σίγουρο πως όσο πλησιάζουν οι εκλογές, το κλίμα θα γίνεται πιο «θερμό»

 

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι :

 

Γιάννης Αποστόλου

Αποστόλης Καραχάλιος

Νέστωρας Μητσιάκος

Ιωάννης Δίκας

Ιωάννης Καρανάτσιος

Γιώργος Τσιρανίδης

Φώτης Παλαμάς

Χόρχε Τσίτσαρης

Γιάννης Τσουκνίδας

Κώστας Παπαδόπουλος

Τάσος Νικολαΐδης

Ρουσόπουλος Κώστας

Μακάριος Παπαδόπουλος

Φωλίνας Θύμιος

Καραδήμος Δημήτρης

 

 

 

 

Πηγή βίντεο: ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Επέστρεψε ο Ντούσκος, αποθέωση στο αεροδρόμιο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Στέφανος Ντούσκος επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έφτασε ...