Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παρουσία του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Νικηφόρου Μανάδη ο εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου Πενταβρύσου

Παρουσία του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Νικηφόρου Μανάδη ο εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου Πενταβρύσου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ιερουργούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτου   Νικηφόρου Μανάδη συνεπικουρούμενου από πλειάδα κληρικών , πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6-2-2019  ο  εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου Πενταβρύσου .

Μεταφέροντας τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολήτου κ.κ. Θεοκλήτου , ο  Πατήρ Νικηφόρος αναφέρθηκε στον βίο και το σημαντικό έργο του εορτάζοντος Αγίου Φωτίου  .

Μέσα στο λόγο του έκανε αναφορά για μία ακόμα φορά και   στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας , εξήρε το έργο των Ιερέων και των Επιτρόπων του Ιερού Ναού , ευχαρίστησε τους παρόντες Ιερείς και το πλήρωμα της Εκκλησίας , ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση τόσο στο Μητροπολίτη μας , όσο και στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ,τον οποίο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αριστερίδης.

Ακλούθησε στο ενοριακό κέντρο του Ιερού Ναού η καθιερωμένη δεξίωση  με τα νόστιμα παρασκευάσματα, που παρέθεσαν προς όλους οι γυναίκες του χωριού. 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου