Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Παρουσία του ΕΚΝΚ η κρίσιμη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για το ζήτημα του λιγνιτωρυχείου Προσηλίου – Πολυρράχου

Παρουσία του ΕΚΝΚ η κρίσιμη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για το ζήτημα του λιγνιτωρυχείου Προσηλίου – Πολυρράχου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

H λειτουργία του λιγνιτωρυχείου Προσηλίου – Πολυρράχου αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 17/09/2020 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη και τη συμμετοχή των Βουλευτών ΠΕ Κοζάνης και ΠΕ Φλωρίνης, των Δημάρχων Κοζάνης, Σερβίων και Φλώρινας, τον Πρόεδρο του ΕΚΝΚ, εκπροσώπους των εργαζομένων και της εταιρείας ΜΕΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν όλες οι θέσεις των παρόντων. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης εξέφρασε προς τον Υπουργό και τους παρισταμένους την εκπεφρασμένη (τόσο μέσω επιστολής προς τον Υπουργό όσο και σε σχετική σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας) θέση-πρόταση του Εργατικού Κέντρου που εστιάζει στην ομαλή λειτουργία του Ορυχείου, την κατοχύρωση των εργαζομένων αλλά και στην δημιουργία νέων προοπτικών.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα αναζητηθεί λύση σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ανάμεσα στο Υπουργείο, τη ΔΕΗ και την Εταιρεία.

 Για οτιδήποτε νεότερο, το ΕΚΝΚ θα επανέλθει με σχετική ανακοίνωση.   

                                                                                Γραφείο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κοινή ερώτηση των βουλευτών ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας της ΝΔ για την εφαρμογή της Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης – «Ποιες πολιτικές, δράσεις και μέτρα θα υιοθετηθούν ως αντιστάθμιση και ποιο θα είναι το αποτύπωμά τους»

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Κοινή ερώτηση, κατέθεσαν οι βουλευτές ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας για την εφαρμογή της Ρήτρας ...