Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Παρουσίαση Ψηφοδελτίου & Προγραμματικής Πρότασης Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα στην Πτολεμαΐδα, την Κυριακή

Παρουσίαση Ψηφοδελτίου & Προγραμματικής Πρότασης Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα στην Πτολεμαΐδα, την Κυριακή

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Ανοιχτή συγκέντρωση του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»,  με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και της προγραμματικής μας πρότασης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Μια ευρεία ομάδα πολιτών – επιχειρηματιών, από όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, των ηλικιών και των γεωγραφικών διαμερισμάτων της Π.Ε., συμφωνήσαμε πως μόνο η θετική στάση απέναντι σε συλλογικές διαδικασίες όπως οι εκλογές του Επιμελητηρίου στις 10 & 11 Δεκεμβρίου, είναι η λύση στα σημερινά αδιέξοδα. Πενήντα πέντε (55) υποψήφιοι, εκ των οποίων το 82% είναι πρώτη φορά υποψήφιοι και το 20% γυναίκες αποτελούν τη σύνθεση του ψηφοδελτίου το οποίο διαρθρώνεται ως ακολούθως ποσοστιαία στα τέσσερα (4) τμήματα (Γουνοποιών  3,6%, Εμπορικό 27,3%, Μεταποίησης 32,7% και Υπηρεσιών 36,4 %).

Θέλουμε ένα Επιμελητήριο που θα είναι πρώτα από όλα συνεργάτης των μελών του, αλλά και κόμβος δικτύωσης και διασύνδεσης των κλάδων, ένα επιμελητήριο ουσιαστικό αρωγό και πρακτικό οδηγό σε κάθε επιχειρηματικό βήμα. Η προγραμματική πρόταση που καταθέσαμε προς τους συνάδελφους επαγγελματίες διαμορφώνει μια σχέση αμφίδρομη, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια, καθώς το Επιμελητήριο είναι και πρέπει να παραμείνει ανοιχτό στα μέλη του και την ευρύτερη κοινωνία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team