Αρχική > Παραπολιτικά > Παρεμβάσεις για θέματα των Τοπικών Κοινοτήτων – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 10 Απριλίου

Παρεμβάσεις για θέματα των Τοπικών Κοινοτήτων – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 10 Απριλίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Επίκαιρα ζητήματα, που απασχολούν τοπικές κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, έθεσε με ερωτήσεις του, ο πρώην Αντιδήμαρχος Στέφανος Μπίγγας, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά ο Στέφανος Μπίγγας αναφέρει προς την Δημοτική Αρχή, ζητώντας απαντήσεις και προώθηση λύσεων.

Α) Σας ζητήθηκε από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Καρδιάς, Ερμακιάς και Κομάνου η χρηματοδότηση της εκδήλωσης “Ταξίδι  στην Ιστορία και τον Χρόνο” που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12/5/19 και αφορά την σχέση των παραπάνω Τ.Κ με την ΔΕΗ.

Επειδή στα θέματα ημερήσιας διατάξεως δεν υπάρχει το προαναφερόμενο θέμα ερωτάσθε για ποιον λόγο δεν χρηματοδοτείται  η εκδήλωση ή μέρας αυτής.

Β) Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου (Φούφα – Μηλοχωρίου) είχε ανατεθεί η αποκατάσταση δαπέδων σε εμπειροτέχνη εργολάβο ο οποίος δεν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες αποκαταστάσεως στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν έχει αποπληρωθεί για τις εργασίες του και σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team