Αρχική > Αρθρογραφία > Οι παρελάσεις απόρρητων εγγράφων στα δημοσιογραφικά στέκια και οι πραγματικές ευθύνες Υπουργών – Γράφει ο Παύλος Λαφαζανίδης

Οι παρελάσεις απόρρητων εγγράφων στα δημοσιογραφικά στέκια και οι πραγματικές ευθύνες Υπουργών – Γράφει ο Παύλος Λαφαζανίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις (όχι ο Παύλος), το σημαντικότερο δεν είναι αν έχεις κρυμμένο άσσο στο μανίκι σου αλλά το πότε θα τον χρησιμοποιήσεις. Αυτό πράττει και η σημερινή κυβέρνηση με την υπόθεση novartis.

Αποδεχόμενη πλήρως τη συντριπτική της ήττα στο θέμα των Σκοπίων αλλάζει συνειδητά ατζέντα. Προσωπικά δε το θεωρώ κακό, μιλάμε για ένα Poltical game σαν αυτά που γίνονται πάντα.

Αν ο λαός κατέβηκε συνειδητοποιημένος στους δρόμους για να διαδηλώσει ενάντια στις κυβερνητικές προθέσεις, οφείλει να κρατήσει την πατριωτική φλόγα αναμμένη.

Αυτό που αποδεικνύεται για πολλοστή φορά είναι ότι δικογραφίες, ανακρίσεις και δήθεν απόρρητα έγραφα κάνουν παρέλαση σε πολιτικά και δημοσιογραφικά στέκια. Φυσικά, ούτε αυτό δεν είναι αποκλειστικότητα του Συριζα. Γινόταν χρόνια στην Ελλάδα, γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Θέλετε και ένα πρόσφατο παράδειγμα; (βλ. Παναθηναικάκια, χρυσή αυγή κτλ)

Ας καταλάβουν καλά, λοιπόν, οι δήθεν αστοί, οι Κολονακιώτες, οι παράγοντες των και καλά εσωκομματικών ισορροπιών ότι τα παραπάνω επιχειρήματα, ο απλός κόσμος τα γράφει στα παλιά των υποδημάτων τους.
Πάνω απ” όλα έχει σημασία αν υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, ποινικά αδικήματα και φυσικά η τιμωρία αυτών. Τώρα το πως θα έρθουν στην επιφάνεια λίγους ενδιαφέρει, όταν η τσέπη αδειάζει.

Πάντως, το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα δεν είναι η novartis (αν αποδειχθεί φυσικά), ούτε οι μίζες των εξοπλιστικών. Είναι ο κατάπτυστος νόμος Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών. Ένα νόμο ορόσημο στην πορεία της διαπλοκής τον οποίο καμία κυβέρνηση δε θέλει να καταργήσει.

Υ.Γ: Ξέρει κανείς το IQ του Πολάκη;

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Παύλος Λαφαζανίδης