Αρχική > Slider > Παράταση για το έργο Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Βαθύλακκου – Μεσσιανής – Ροδίτη

Παράταση για το έργο Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Βαθύλακκου – Μεσσιανής – Ροδίτη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Παρατείνεται η περαίωση των εργασιών του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Βαθυλάκκου, Μεσσιανής, Ροδίτη Νομού Κοζάνης» έως 30-6-2017 και για τις 31-12-2017 η δοκιμαστική λειτουργία του έργου, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την παράταση του εν λόγω έργου στις τρεις παραπάνω Τοπικές Κοινότητες του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, ήταν ομόφωνη, καθώς η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Μαρία Καρυπίδου, έθεσε υπόψη της Επιτροπής έγγραφο του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με το οποίο διαβιβάστηκε στην επιτροπή το έγγραφο του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης, που περιέχει την γνωμοδότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων Π.Ε. Κοζάνης και με το οποίο ζητήθηκε η έγκριση χορήγησης συνολικής- γενικής παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Βαθυλάκκου, Μεσσιανής, Ροδίτη Νομού Κοζάνης» μέχρι τις 31-12-2017 (30-6-2017 η περαίωση του έργου και 31-12-2017 η δοκιμαστική λειτουργία), αποκλειόμενης οποιασδήποτε αποζημιώσεως πλην Αναθεωρήσεων και με την τήρηση όσων η Νομοθεσία περί Δημοσίων Έργων προβλέπει.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.238.371,37 ευρώ (με Φ.Π.Α.) με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013» στο οποίο είναι ενταγμένο και συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους.

Η υπογραφή της σύμβασης του έργου από τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και τον ανάδοχο του έργου είχε τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ ο χρόνος εκτέλεσής του είχε οριστεί σε 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, εκ των οποίων οι αρχικοί 12 μήνες αφορούσαν την κατασκευή του έργου και οι υπόλοιποι 6 την 6µηνη κανονική και αποδοτική λειτουργία της εγκατάστασης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη