Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για τραυματισμό εργαζόμενου

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για τραυματισμό εργαζόμενου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Παράσταση διαμαρτυρίας στη διεύθυνση του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι εργαζόμενοι του εν λόγω σταθμού της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας για το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες Τρίτη, λίγο μετά τις 11.30π.μ., με θύμα έναν 59χρονο οδηγό που ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του σταθμού και ετοιμαζόταν να φύγει στη σύνταξη, ο οποίος υπέστη  μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλου του αριστερού χεριού.

Το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο 59χρονος οδηγός ξεφόρτωνε σίδερα από την καρότσα φορτηγού και συγκεκριμένα στην προσπάθειά του να απομακρύνει ένα σίδηρο που ήταν μαγκωμένο στην πόρτα της καρότσας, με αποτέλεσμα να κλείσει η πόρτα και να τραυματιστούν δύο δάχτυλα του αριστερού του χεριού, ο δείκτης και ο μέσος, και να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό στο δείκτη.

Οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία μετά από κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), κατήγγειλαν την εντατικοποίηση εργασίας και απαίτησαν να γίνουν άμεσα προσλήψεις στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και να σταματήσουν τα 12ωρα εργασίας, καθώς η έλλειψη προσωπικού αναγκάζει τους εργαζόμενους σε βασικά πόστα να εργάζονται 12ωρα και 16ωρα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πέθανε ξαφνικά ο πρώην αντινομάρχης Κοζάνης και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Νανόπουλος-Το γεμάτο συγκίνηση μήνυμα του Πάσχου Μητλιάγκα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Είναι από τις ειδήσεις που σε συγκλονίζουν και σε διαλύουν. Τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου , έφυγε ...