Αρχική > Slider > Παράπονα Π. Πλακεντά για την απουσία του Δήμου Εορδαίας από το πρόγραμμα επίσκεψης του Υφυπουργού Ενέργειας – Δείτε τι είπε στον Γ. Θωμά (video)

Παράπονα Π. Πλακεντά για την απουσία του Δήμου Εορδαίας από το πρόγραμμα επίσκεψης του Υφυπουργού Ενέργειας – Δείτε τι είπε στον Γ. Θωμά (video)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αιχμές γιατί απουσιάζει ο δήμος Εορδαίας από το πρόγραμμα της επίσκεψης του υφυπουργού Γεράσιμου Θωμά, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, άφησε ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

«Δεν ξέρω αν οι συνάδελφοί μου είναι χαρούμενοι, αλλά εγώ δεν είμαι καθόλου χαρούμενος από την παρουσία σας εδώ. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται  με κυβερνητικό κλιμάκιο, μετά τον κ. Σκρέκα. Διαβάζοντάς το πρόγραμμά σας επισκέπτεστε όλους τους δήμους, σχεδόν, τους ενεργειακούς, εκτός από τον Δήμο Εορδαίας. Στο χωριό μου λένε ότι η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Για αυτό θέλω να σας καλέσω ένα σαββατοκύριακο. Τιμώ την παρουσία σας και σας προσκαλώ ένα Σαββατοκύριακο, να επισκεφθείτε τον δήμο Εορδαίας, γιατί από το πρόγραμμά σας απουσιάσει. Εϊμαστε φιλόξενοι άνθρωποι και σας καλούμε, αν και από το πρόγραμμά σας απουσιάζει ο δήμος Εορδαίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλακεντάς.

Ζ.Π. – Β.Σ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας