Αρχική > Καιρός > Παραμένει κλειστό το ένα ρεύμα της Εγνατίας στον Πολύμυλο λόγω νταλίκας που «δίπλωσε» – Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Παραμένει κλειστό το ένα ρεύμα της Εγνατίας στον Πολύμυλο λόγω νταλίκας που «δίπλωσε» – Μεγάλο μποτιλιάρισμα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Από λεπτό σε λεπτό (σ.σ. ώρα 16.00΄, απόγευμα Πέμπτης), αναμένεται να ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos», το ένα ρεύμα της Εγνατίας οδού, στο ύψος των διοδίων του Πολυμύλου, που είχε κλείσει πριν καμία ώρα περίπου, όταν και «δίπλωσε» νταλίκα στο ρεύμα από Πολύμυλο προς Βέροια.
Οι υπεύθυνοι της Εγνατίας οδού, σε συνεννόηση με την Τροχαία έκλεισαν το ένα ρεύμα και η κυκλοφορία σημείωσε μεγάλο μποτιλιάρισμα. Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην περιοχή και των χαμηλών ταχυτήτων που αναπτύσσουν τα οχήματα, το μποτιλιάρισμα σημειώθηκε και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας, τονίζουν οι υπεύθυνοι, κάτι που αναμένεται να αποκατασταθεί εντός της επόμενης ώρας.

Σε ό,τι αφορά το πως κινούνται τα οχήματα επί της Εγνατίας οδού, ο δρόμος παραμένει ανοιχτός ωστόσο οι οδηγεί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με καλά ελαστικά ή και αλυσίδες στην περίπτωση που χρειαστεί (για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη).

 

Η φωτογραφία είναι από το kozanimedia.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team