Αρχική > Slider > Παραλειπόμενα από την εκδήλωση της Κυριακής – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Παραλειπόμενα από την εκδήλωση της Κυριακής – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

  • Ένα έντονο κομματικό χρώμα δόθηκε με την παρουσία του Προέδρου της ΝΔ στην εκδήλωση του Γιώργου Κασαπίδη. Ήταν κάτι που έλειπε από την πρώτη εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, στην οποία ο Γιώργος Κασαπίδης είχε πιο καθολικό προφίλ.

 

  • Ήταν η πρώτη φορά που αρχηγός της ΝΔ, ήρθε στην Κοζάνη για να υποστηρίξει προεκλογικά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του κόμματος.

 

  • Μπορεί να φαίνονται διοργανώτριες οι 4 ΝΟΔΕ, όμως αυτές δεν γνώριζαν τίποτε πριν την ανακοίνωση της επίσκεψης Μητσοτάκη.

 

  • Υπήρχαν παντού διαρροές ότι επέκειτο ανακοίνωση υποψηφιοτήτων του συνδυασμού. Προκλήθηκε μία νευρικότητα με επίκεντρο πολλά πρόσωπα που μπορεί να μπουν ή να κοπούν από το ψηφοδέλτιο.

 

  • Γεφυρώθηκε η όποια διαφορά είχαν στο παρελθόν οι Μητσοτάκης και Κασαπίδης, με τον πρόεδρο της ΝΔ να αναφέρεται συνεχώς στη φιλία που τους ενώνει.

 

  • Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το 80% του ψηφοδελτίου είναι έτοιμο, ο Γ. Κασαπίδης επιμένει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Και στη χθεσινή εκδήλωση, δεν παρουσίασε κάποια στελέχη της ομάδας του, ούτε του ψηφοδελτίου του.

 

  • Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κοζάνης Κυριάκος Μιχαηλίδης, Φώτης Κεχαγιάς και Νίκος Τσιαρτσιώνης, και Εορδαίας Γιώργος Παπαδόπουλος και Ιωάννα Ανδρονικίδου.

 

  • Της κυριακάτικης επίσκεψης, είχαν προηγηθεί τρεις ακόμα προγραμματισμένες επισκέψεις στην Κοζάνη οι οποίες αναβλήθηκαν.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team