Αρχική > Slider > Παραιτήθηκε η Αγνή Κανδύλη από Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας – Κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής στην ΠΕ Καστοριάς με τη ΝΔ

Παραιτήθηκε η Αγνή Κανδύλη από Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας – Κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής στην ΠΕ Καστοριάς με τη ΝΔ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Παραιτήθηκε από περιφερειακή σύμβουλος Καστοριάς η Αγνή Κανδύλη – Μυκωνιάτη. Η επιστολή παραίτησης διαβάστηκε από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης, που διεξήχθη στην Κοζάνη. Θυμίζουμε ότι η κ. Κανδύλη κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής στην ΠΕ Καστοριάς, με τη Νέα Δημοκρατία.

Τη θέση της κ. Κανδύλη καταλαμβάνει ο κ. Πυραμίδης Γεράσιμος, από την Καστοριά και τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ της Γ. Ζεμπιλιάδου.
Η επιστολή παραίτησης, που ανέγνωσε ο πρόεδρος, έχει ως εξής:

 

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας υποβάλλω την παραίτηση μου από Περιφερειακή Σύμβουλος Καστοριάς, Δυτικής Μακεδονίας και σας παρακαλώ να την κάνετε άμεσα αποδεκτή.

Η απόφαση μου αυτή είναι επακόλουθο της σημερινής επίσημης ανακοίνωσης του Προέδρου της ΝΔ ότι θα είμαι υποψήφια Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην ΠΕ Καστοριάς, στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την κυρία Γεωργία Ζεμπιλιάδου και όλους τους συνυποψήφιους μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» που μαζί είχαμε τέσσερα χρόνια πολύτιμης εμπειρίας και αγώνα για την αποτελεσματική υπεράσπιση των Πολιτών της Περιφέρειας μας.

Θεωρώ ότι η Αυτοδιοικητική εμπειρία των τεσσάρων χρόνων σαν Σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, είναι πολύτιμη και σε Κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Εντάσσομαι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και θα αγωνιστώ για τη συμφωνία αλήθειας που υπέγραψε ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης που δεσμεύτηκε έναντι όλων να φέρει την πατρίδα μας στη θέση που της αξίζει. Να δημιουργήσει την Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα που η αριστεία επιδιώκεται, αναγνωρίζεται και τελικά αποδίδεται».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη