Αρχική > Slider > Παραδίδεται το Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Παραδίδεται το Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

DSC04171

Την προσωρινή παράδοση του έργου «Αναβάθμιση και Διαμόρφωση Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας», που υλοποιήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ 2013-2017, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας σε έκτακτη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.137.800 ευρώ, που με την έκπτωση του αναδόχου που ανήλθε στο 52% το κόστος του έπεσε τελικά στα 596.144 ευρώ.

Το έργο περιλάμβανε εργασίες για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Εορδαίας, μετάπλαση των εξωτερικών επιφανειών του κτηρίου (ορθομαρμάρωση με λευκό μάρμαρο), εργασίες μόνωσης της στέγης και κατασκευή νέων υδρορροών, αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων και κιγκλιδωμάτων, ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις, εγκατάσταση κλιματισμού (ψύξης) και αερισμού και εγκατάσταση δικτύου αεραγωγών και διαμόρφωση κάποιων εσωτερικών χώρων.

Το έργο ωστόσο αν και παραδίδεται τυπικά στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς έχει ολοκληρωθεί τόσο το φυσικό όσο και το οικονομικό αντικείμενο του έργου, πρόκειται να δοθεί σε χρήση περί τα τέλη Φεβρουαρίου- αρχές Μαρτίου του 2016 το αργότερο, καθώς υπολείπονται ο  καθαρισμός του χώρου και κάποιες μικροπαρεμβάσεις στους εσωτερικούς χώρους, όπως δήλωσε ο  αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Κώστας Πολυχρονίδης. Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε, ο δήμος Εορδαίας θα εκδώσει ανακοίνωση και θα ενημερώνει τους συλλόγους για το πότε θα δοθεί επίσημα σε χρήση το Πνευματικό Κέντρο.

Σημειώνεται ότι το έργο αυτό, όπως κι άλλα έργα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ παραδίδεται με καθυστέρηση και μετά από τρεις παρατάσεις, καθώς υπήρξε πρόβλημα με την χρηματοδότηση λόγω της επιβολής των capital controls το καλοκαίρι.

2

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη