Αρχική > Ενέργεια > Παντελής Καραλευθέρης: «Το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της ΔΕΗ έγινε πραγματικότητα, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ»

Παντελής Καραλευθέρης: «Το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της ΔΕΗ έγινε πραγματικότητα, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Την έγκριση του νέου προγράμματος εθελούσιας εξόδου για εργαζόμενους της επιχείρησης, αποφάσισε το ΔΣ της ΔΕΗ την Πέμπτη.

Πρόκειται για ένα καλύτερο πρόγραμμα από τα προηγούμενα, όπως τονίζει σε αναρτησή του το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ και εκπρόσωπος των εργαζόμενων, Παντελής Καραλευθέρης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

 

«ΔΕΗ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Προς τους συναδέλφους μου, στην ΔΕΗ ΑΕ.

Το νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου της ΔΕΗ έγινε πραγματικότητα, μετά την νέα απόφαση του ΔΣ της εταιρίας.

Θέλω να συγχαρώ την ΓΕΝΟΠΔΕΗ, τον πρόεδρο της εταιρίας κ.Στάσση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που δούλεψαν για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.

Μέχρι να ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα, όσοι συνάδελφοι θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες, μπορούν να απευθύνονται στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στα συνδικάτα τους και στα προσωπικά μας τηλεφωνά, για τις περεταίρω λεπτομέρειες του προγράμματος.

Τις προτάσεις μου για το πρόγραμμα, τις έχω καταθέσει στο ΔΣ, σύμφωνα και με την συνεργασία μου με την παράταξη μου και τα συνδικάτα σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Επιμένω ακόμη και τώρα, που η νέα πρόταση είναι πολύ καλύτερη και των προηγούμενων και σε κάθε περίπτωση πραγματική εθελουσία και μη αναγκαστική, όπως εκείνη των 5000 ή απόλυση, ότι τα κίνητρα θα μπορούσα να είναι γενναιότερα και ότι στην εθελούσια θα έπρεπε βαθμιδωτά, να ενταθούν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα αυτοί των υποστηρικτικών υπηρεσιών και ακολούθως, των διασυνδεμένων νησιών, που ούτως ή άλλως θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία.

Θα έπρεπε να προβλεφτεί επίσης, ειδικό ΒΟΝUS μετάθεσης και παραμονής για όσους θα παραμείνουν για τις ανάγκες της επιχείρησης.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ΤΡΕΞΟΥΝ οι νέες προσλήψεις, έτσι ώστε να καλυφτούν τα κενά και να αποκτήσει αξία η εθελούσια με την ανανέωση του προσωπικού.

Συνάδελφοι ευχαριστώ όλους σας για την επικοινωνία.

Στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία.»

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Υπόθεση Ροτβάιλερ: Η μητέρα του 5χρονου Στάθη για τη δικαστική απόφαση: «Δεν μου ζήτησαν μια συγνώμη» – Τι λέει και ο δικηγόρος της Ζήσης Βρίκος -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η κυρία Αγάπη, μητέρα του 5χρονου Στάθη, του παιδιού που είχε βρει τραγικό θάνατο από σκυλιά ράτσας Ροτβάιλερ ...