Αρχική > Ελλάδα > ΠΑΝΣΕΚΤΕ « Ανοιχτή επιστολή προς τον αξιότιμο κο Πρωθυπουργό»

ΠΑΝΣΕΚΤΕ « Ανοιχτή επιστολή προς τον αξιότιμο κο Πρωθυπουργό»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Κοινοποιούμε στα μέλη και σε όλους τους συνάδελφους Εστίασης και Διασκέδασης την ανοιχτή επιστολή με αρ. πρωτ. 767/5-4-2021, που εστάλη στον πρωθυπουργό της χώρας:

 

«Κε Πρωθυπουργέ,

       Ο κλάδος της Εστίασης & Διασκέδασης γνωρίζει πολύ καλά, ότι αφουγκράζεστε τα προβλήματα και τα αιτήματά μας και δίνεται πραγματικά πολύπλευρη στήριξη. Όμως, Κε Πρωθυπουργέ, η ανακοίνωσή σας για την χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, κεφάλαιο κίνησης και με το κριτήριο μείωση του τζίρου 30% για την περίοδο του 2020, εν σχέση με το 2019, θα έχει ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό των καταστημάτων (έξι στα δέκα), να αποκλειστεί από το ως άνω ευεργετικό μέτρο στήριξής μας.

       Σας απευθύνουμε θερμή παράκληση, χιλιάδες καταστήματα, να αναθεωρήσετε την απόφασή σας προσδιορίζοντας το όριο μείωσης του τζίρου από 30% στο 20%.»

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εντυπωσιακή Τοιχογραφία με θέμα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στην Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα, δια χειρός της Daniela Nikolova- Σιδηροπούλου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εντυπωσιακή Τοιχογραφία με θέμα τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, διαστάσεων 2.00 /4.80εκ, κοσμεί την Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα, δια χειρός της ...