Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Πανεπιστήμιο έρευνα ανάπτυξη – Γράφει ο Ρούλης Κοκελίδης

Πανεπιστήμιο έρευνα ανάπτυξη – Γράφει ο Ρούλης Κοκελίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΤΟ ΕΝΙΑΊΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Πολλά συγχαρητήρια σ όλους και όλες πού  συνέβαλαν, σε επίπεδο εκπαίδευσης, στους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, στους πολίτες, τους φοιτητές, στους πολίτες και την κοινωνία γενικότερα. Συγχαρητήρια  και στην  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που προώθησε  την μεταρρύθμιση  ,αναβαθμίζοντας και δημιουργώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις υποδομές για την έρευνα και Καινοτομία . Το ερευνητικό κέντρο Δ. Μακεδονίας είναι μια ιδιαίτερα συμβολή στην ανάπτυξη τής περιοχής και τής χώρας  γενικότερα. Η ΕΡΕΥΝΑ πυρήνας της ανάπτυξης είναι βασική προϋπόθεσή για την ανθρώπινη πρόοδο και ουσιαστική παράμετρος για μια νέα πειστική ,στρατηγική παραγωγικής και προγραμματικής ανασύνταξης .Επιβάλλεται να οικοδομήσει μια νέα κουλτούρα εργασίας και ποιότητας ζωής πού  να εμπνεύσει ,να κινητοποιήσει και να ενεργοποιήσει την πλειοψηφία της κοινωνίας και ιδιαίτερα την  νεολαία. Η ΝΕΟΛΑΊΑ!!! μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πολιτικό και κοινωνικό τοπίο στην ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .Η χώρα  μας πρέπει  να πάψει  να τρώει  τα  παιδιά της. Να σταματήσει η καταστροφική μαζική  μετανάστευση των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό, οι οποίοι διαπρέπουν  καθημερινά!!!Η άμεση επιστροφή τους είναι πλέον ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ . Η νεολαία μας είναι ζωντανή , ενεργητική , έχει την δύναμη και την ικανότητα .Ζητάει  ευκαιρίες και υποστήριξη. Το ερευνητικό κέντρο Δ.Μακεδονίας ,είναι εάν από τα εργαλεία, από τις νέες υποδομές για την προοπτική αυτή και να συμβάλλει καθοριστικά στο νέο αναπτυξιακό τοπίο, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου ενεργειακού  σχεδιασμού. Θερμά συγχαρητήρια στο  νέο ΠΡΎΤΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΆΝΕΙΣ, ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη, αισιοδοξία, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για την απόφαση της κυβέρνησης να παραμείνει σε lockdown η Εορδαία: «θα μας βρουν απέναντι και θα είμαστε όλοι μαζί σαν ένας άνθρωπος γιατί η μοίρα μας είναι κοινή»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η απόφαση της κυβέρνησης να παρατείνει σε όλη την Εορδαία το ολοκληρωτικό lockdown για μια ακόμα εβδομάδα έγινε ...